IRC-Galleria

kiirge

kiirge

Wily Whoop goes Norway

Epätodellisen sulavaa!Perjantai 07.03.2008 00:13

Tänään on ylihistoriallinen päivä! Saatiin marian kanssa maksettua meidän matkan liput ja kuukauden päästä, 10 huhtikuuta, lähdetään reput selässä valloittamaan Kuubaa, Meksikoa, Guatemaalaa ja Belizeä.
Äiti on kauhusta kankeena ja varoitteli jo sissien kaappausyrityksistä ja isä ei enää välitä oikeen puhua, mutta mitä nyt ei tekis jotta pääsis leikkimään intiaanien kanssa, kysynpä vaan!!??
Karibian aluehan on tunnettu mahtavista sukellusmahdollisuuksista, mutta ilon päivä kun uskallan uida just ja just Kalevan uimahallissa lastenaltaassa! No ehkä pulma ei ole suuri ja löydän ittestäni kunnon Baywatch-hengen ja juoksen pelotta raivoaviin tyrskyihin.
Hieman on vielä pidettävä yllä cool spirittiä, sillä kirjotukset alkaa maanantaina. Saldona lukulomasta on valvotut yöt ja julman hauska meno. Kirjat on pysyny visusti tossa sängyllä hämäämässä muita että olisin jotain muka lukenut. Turhaa on sellanen liika kiristely, vähän go-with-the-flow meininkiä, niin ei tää elämä tästä surkeaksi voi millään muuttua.

Yo peace & love

SUAVE!!

The real boogie!Torstai 07.02.2008 19:26

http://youtube.com/watch?v=hGjC0wbUXzk

taatut liikkeet ens kerralla areenalla.

Fish & chips for everyone!

Minun Parhaat YstäväniPerjantai 30.11.2007 00:53

Reilu vuosi sitten koitti ilon päivät kun sain ystäväkirjaan arvostetun toverin laatiman kuvaelman itsestään. Voi että niitä ilon hetkiä, kun tätä lukee.

Nimi : Don Vito
Lempinimi : Läski
Syntymäpäivä : Ei ole
Horoskooppimerkki : Läski
Mistä tunnemme toisemme : Olen ihra ananas
Harrastukseni : Ananas luistelu
Suosikkikouluaineeni : Piereskely
Ihailen : Ananasta
Paras elokuva / TV-sarja : Ananas
Lempiartistini / Lempiyhtyeeni : Cocos
Lempimusiikkini : Pähkinä
Suosikkipelini : On
Tässä asiassa olen hyvä: Hedelmiä
Tässä asiassa en ole hyvä : Paskanen
Rakkaani : Omenat!
Lempikotieläimeni : Syön keinuja
Lempiruokani : Mutta en saa ruokaa
Miksi haluan tulla : Syön spagettia ilman kisseliä
Kaikkein suurin toiveeni : Ja ihraa myös ja luomia

Kiitos.

entäs..Sunnuntai 11.11.2007 02:04

miten olis parta, vaikka ihan vaikka kaikille?

Syvä halveksuntaPerjantai 19.10.2007 22:43

Oon aina vihannu ja tuun aina vihaamaan TIETOVISOJA! hyi että! kuka idiootti osallistuu sellasiin, kysyn vaan!!??

aateTorstai 04.10.2007 02:27

Tää on todettu fakta : leffoissa kaikki viheltää että ne sais taksin... NO MUTTA VOINKO heittää villin veikkauksen.. NE EHKÄ NE TAKSIKUSKIT ei kuule että joku tomppeli viheltelee toisella puolella korttelia. hyppäis selvästi vaan ajokaistalle taksin eteen, sen sijaan että lipertelis ku mikäkin satakieli. kahelia sakkia sellaset taksin tavoittelijat.

mut kuitenkin hulluinta on se, että ne saa aina taksin.. jokin homma mättää

noSunnuntai 30.09.2007 18:10

MIKÄ ihmeen tapa on kuvissa pitää jostain hupusta/kauluksesta kiinni? KÖYTTÄKÄÄ SE VAIKKA KORVIIN NARUILLA KIINNI, mutta älkää nyt jestas sentään luulko että se on komeaa kouria jotain sakjtak. koska se ei oo. tomppeee

puoliaateLauantai 29.09.2007 02:31

tässä on pohtimiseen aihetta : kuka tulee minnekään (=mäkkiin) ja on hapan myyjälle? VOIN KUULES PALJASTAA PIENEN VALON TÄSSÄ KANSALLE! kai sitä kannattais olla ilonen/ hei normimukava myyjälle, sehän voi laittaa vähän ektraranskalaista tai plussakastikkeet johonkin maukkaaseen ruokahärdelliin JOS asiakas nyt sattuu oleen 1) soma(li) 2) tarinaveikko 3) runoilija 4) rollo 5) ilonen/sympaattinen TAI SIT SE VOI OKSENTAA JUOMAAN tai laittaa räkää hamppariin, mikäli asiakas on idiootti ja nyrpistää rumaa naamaansa.
ei sinänsä että mulla olis mikäään käyny koskaan mielessä, ihan vaan aatteena vaan.

herrajjestas ku ihmiset on nykyään tyhmiä. onneks itelläni ei moisesta oo pelkoo. luuserit (=juntit jotka ei osaa käyttäytyä mägärseris! + jossain muussa mestassa )

fuckase

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 21:33

voisin leikata kaikki hiukset päästä irti. karvahatut on pään lämmittämistä varten, ei mitkäään hamppurehut!

muisti pelaaTiistai 18.09.2007 01:05

vielä kaks lisäystä oksennuksiin

nro 4 : pesemättömät kädet (oppikaa että se on jo noloo, ettei pese käsiä)

nro 5 : muovimatot on välillä kyseenalasia, mutta ne ei pakolla oo ykän aihe, koska niihin voi viilellä puukolla helposti ja tehdä kuvioita. ne on siis vaan sellanen mysteeri, että miks sellasta on, jos siis ei piirrä siihen?