IRC-Galleria

kiirge

kiirge

Wily Whoop goes Norway

Blogi

- Vanhemmat »

Uus vuos???? Perjantai 30.12.2005 20:10

Tää mun päiväkirjasäädös, ei oikeen toimi.. Toisaalta, ei se haittaa, tänne sitten kirjottaa ne tärkeimmät tapahtumat elämässä, hatdun kadomus ja muuta bashaaa.
Jossu lähti meiltä tänään. En oo ikinö enne tajunnu, että tammerkosken sillalla vois olla vaarallista. Meitä vaan alettiin jahtaan ja sitten juostiin meinaan niin pirusti! Mutta onneks oltiin katottu "Pinnan alla" sitä ennen, niin mä tunsin itteni ihan kung fu marsuks, joten niille äijille olis siinä pelissä käyny vähän huonommin.. :D
Mä en vaan tajuu sitä, että taas yks vuos olis menny. Ihan hanurista. Mä vaan pohdin sitä ku mä oon jotain sata! Jos vuodet menee näin nopeeta, sitten mä oon ihan himo-seniori H-U-O-M-E-N-N-A! jepjust, se olis kai aika pitkälti siinä.

KAIKKI ON EDELLEEN KATIN SYYTÄ! <3

HAtdu.. :SSunnuntai 27.11.2005 02:12

Mulla on edelleenkin niin hirmuinen ikävä sitä mun karvahattua, että tuskin saan nukuttua.. Kuka kehtaa varastaa jotain niin ISOA JOLTAIN NÄIN PIENELTÄ! JULMAA, SE ON NIIN JULMAA!
Mutta elämä jatkuu, kesä tule TASAN 188 päivän päästä, sitten oottaa kesätyöt ja heinäkuussa MATKA maailman ympäri toisen tohvelin kanssa! Pitää ostaa vielä harppu ja marakash ennen sitä ajankohtaa, sitten lähtee kiertua.
Jou jou, ny kyllä riitti! Ihan tiedoks vaan, PÖLLÖ ei digitä räbää! <3

Poroja! Tiistai 22.11.2005 00:08

Ostakaa v***u POROJA! <3
haRPpu ja MarAnKASSIT kunniaan!! jou jou!
- Vanhemmat »