IRC-Galleria

kiirge

kiirge

Wily Whoop goes Norway

Syvä halveksuntaPerjantai 19.10.2007 22:43

Oon aina vihannu ja tuun aina vihaamaan TIETOVISOJA! hyi että! kuka idiootti osallistuu sellasiin, kysyn vaan!!??

aateTorstai 04.10.2007 02:27

Tää on todettu fakta : leffoissa kaikki viheltää että ne sais taksin... NO MUTTA VOINKO heittää villin veikkauksen.. NE EHKÄ NE TAKSIKUSKIT ei kuule että joku tomppeli viheltelee toisella puolella korttelia. hyppäis selvästi vaan ajokaistalle taksin eteen, sen sijaan että lipertelis ku mikäkin satakieli. kahelia sakkia sellaset taksin tavoittelijat.

mut kuitenkin hulluinta on se, että ne saa aina taksin.. jokin homma mättää

noSunnuntai 30.09.2007 18:10

MIKÄ ihmeen tapa on kuvissa pitää jostain hupusta/kauluksesta kiinni? KÖYTTÄKÄÄ SE VAIKKA KORVIIN NARUILLA KIINNI, mutta älkää nyt jestas sentään luulko että se on komeaa kouria jotain sakjtak. koska se ei oo. tomppeee

puoliaateLauantai 29.09.2007 02:31

tässä on pohtimiseen aihetta : kuka tulee minnekään (=mäkkiin) ja on hapan myyjälle? VOIN KUULES PALJASTAA PIENEN VALON TÄSSÄ KANSALLE! kai sitä kannattais olla ilonen/ hei normimukava myyjälle, sehän voi laittaa vähän ektraranskalaista tai plussakastikkeet johonkin maukkaaseen ruokahärdelliin JOS asiakas nyt sattuu oleen 1) soma(li) 2) tarinaveikko 3) runoilija 4) rollo 5) ilonen/sympaattinen TAI SIT SE VOI OKSENTAA JUOMAAN tai laittaa räkää hamppariin, mikäli asiakas on idiootti ja nyrpistää rumaa naamaansa.
ei sinänsä että mulla olis mikäään käyny koskaan mielessä, ihan vaan aatteena vaan.

herrajjestas ku ihmiset on nykyään tyhmiä. onneks itelläni ei moisesta oo pelkoo. luuserit (=juntit jotka ei osaa käyttäytyä mägärseris! + jossain muussa mestassa )

fuckase

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 21:33

voisin leikata kaikki hiukset päästä irti. karvahatut on pään lämmittämistä varten, ei mitkäään hamppurehut!

muisti pelaaTiistai 18.09.2007 01:05

vielä kaks lisäystä oksennuksiin

nro 4 : pesemättömät kädet (oppikaa että se on jo noloo, ettei pese käsiä)

nro 5 : muovimatot on välillä kyseenalasia, mutta ne ei pakolla oo ykän aihe, koska niihin voi viilellä puukolla helposti ja tehdä kuvioita. ne on siis vaan sellanen mysteeri, että miks sellasta on, jos siis ei piirrä siihen?

homman laitaMaanantai 17.09.2007 01:44

oksennus top-3!

1) paha hengitys ( sellanen joka haisee niin että taju menee kankaalle, mutta vähempikin riittää inhotukseen)
2) roikkuvat ihmiset ( kyseessä ei ole fyysinen piirre, koska se on osa mun epäoksettavaa tulevaisuutta.lisämuoto on suotava ilo!!MUTTA ihmiset jotka takertuu niin siinäpä vasta maanvaiva! )
3) mässyttäminen ( SUURIN MYSTEERI : kuka apina ei osaa syödä suu kiinni? tai ylipäätään?! HERMO MENEE kuunnellessa ku toinen mussuttaa jotain jotain!


p.s. nää ykät ei oo missään järjestyksessä, koska mua ärsyttää ne kaikki!

ETSINTÄKUULLUTUS!Sunnuntai 02.09.2007 05:46

harvinaisen sulavaliikkeinen tanssijailmiö kadoksissa! jos tunnet että omaat vipattavimman jalan, niin olet se, vaikka tuskin. Itse vipittäjä taitaa tahdin joka on hyvin vaikeasti havoiteltavissa! kaunista katsottavaa sulavasta liikkeestä. tuntomerkki : tumma pää,lilerava ruutupaita SEKÄ vallaton jalkapari! PERFECGH!

Ej BejbejPerjantai 29.06.2007 19:28

Saan vuosituhannen sydänkohtauksen tästä naurusta! Jotain rajaa tähän räppitouhuun, koska vaaraks ryhtyy sydämelle nää pellet hahahahahah

http://youtube.com/watch?v=ySbXw8AHlKM&feature=dir

onneks tossa oli vaivalla väännetty riimi jos toinenkin ja sätkähdyttävän sisällöllinen sanoma.

kloVni ejbejbej

tukutkutkukMaanantai 16.04.2007 01:28

tukeva on olevaa.
remember that, kesä on nyt.
kellun varmasti.