IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

SekopääTiistai 29.11.2005 23:47

Näin nyt taas jotain niin sekavaa unta etten tajua itsekään mitä siinä loppuviimein tapahtu. Harmi vaan, että oli pakko nousta ylös töihin, muuten olis ollu ihan pakko nähdä se loppuun.

Ei aavistustakaan mitä siinä tapahtu mutta...

"olin jossain tampereen ja pirkkalan välisellä alueella jossa meni junanrata vuoristoratamaisesti. itseasiassa junarata kulki suurimman osaa matkaa jotain siltaa pitkin joka ei ollu tosiaan tasainen.

tähän sillalle oli tehty 30 metriä pitkä pistoraide vähän samaan tapaan kuin joku muuntajien kuormausraide. tällä kertaa siihen oli tullu jokin erikoiskuljetus, mutta ilmeisestikin se ei käyttänyt raiteita.

alla oli nosturi joka nosti tämän erikoiskuljetuksen pois. se muistutti jotain maansiirtoajoneuvoa eikä aavistustakaan, mikä ydireaktori en kyydissä oli. olin saanu kuitenkin vihjeen, että tällainen tilanne tulee ja se "sammuttais auringon". toki olin unessani kuvaamassa tätä tilannetta.

mikä hassuinta, nojasin seinään, jota ei ollu ja kiipesin hyllyjä pitkin korkeammalle, että saisin kuvan auringosta joka sammuu. laukasin liian aikaisin ja ainoa kuva jonka sain, siinä aurinko vielä on elossa ja kuva on ylivalottunu. mitään tapahtumaa siinä ei näy. muut jotka oli kuvaamassa samaa tilannetta oli jotain ammattilaisia ja niitä ärsytti se, kun halusin päästä kaikkien muiden yläpuolelle.

tää kaikki sai alkunsa jostain sellaisesta, kun olin ollut jossain mökkiolosuhteissa jossa oli jotain randomtyyppejä ja hyvin ahdistavaa. sieltä ei päässyt pois muuta kuin tuurilla. kännykästä oli akku loppu ja tulentekovälineetkin loppu. loppuviimein onnistui hinkata jotain herkästi syttyvää yhteen ja siitä sai muka virtaa akkuun :D

ja pääsin pois mökiltä jonkun sekopään kyydissä ja jouduin tiputukseen, koska olin olevinani niin heikossa kunnossa ennen ko kuvaamista. mut sen tiputuksen annoin ihan itse. hmm."

minullako vilkas mielikuvistus? eikai. ja mitä siihen auringon sammuttamiseen tulee, se oli vain auringonpimennys ja se liittyi johonkin ydintestiin.

onneksi tämäkin kaikki on vain unta. ja sieltä eksoottisimmasta päästä. se miksi sen tähän kerron, ihmetyttää mua itseänikin. jospa näkis tuon kaiken uudelleen ja sais selville, mitä oikeasti tapahtui :oEtkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.