IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Torstain touhuja...Perjantai 30.09.2005 02:25

Äh. Olin voimakkaasti humalassa ku eilen kotiuduin, joten menin suoraan nukkumaan ja ajastin itteni herään aamuviideltä. Heräsin kyllä, keitin kahvit mutta nukahdin uudelleen :)

Naapurikämpästä joskus aamuseittemän jälkeen alkanut poraus herätti takaisin tähän maailmaan. Liekö joku remonttiporukka laittelemassa tyhjillään olevaa asuntoa kuntoon seuraavia asukkaita varten vai mistä kyse. Kiitos heille, etten nukkunu pommiin.

Koko päivän ollut ehkä maailman huonoin olo. Noh, iltaa kohden sekin katosi ja kun duunista lähdin niin hyvä kun kerkesin toiseen kaupunkimme Giganttiin ennen sen sulkeutumista, meni duunissa vähän pitkäksi. Ostin sit isukille kierrätysmaksun sisältävää elektroniikkaa... naisen korvikkeen :) Vuoden takuukin näemmä laitteeseen tuli, tiedä pysyykö ehjänä normikäytössä niin kauaa ;)

Taisi olla ensimmäinen kerta kun vien kahdessa linja-autossa mikrouunia mukanani ja vein sen myös yhteen ravintolaankin kotimatkalla... kun tuli äkillinen jano ;) Tälläkin kertaa vain ja ainoastaan yhdelle, ettei tule eilisen toisintoja :D

Mää lähden si perjanataina mökille varmaa ekaa kertaa kolmeen vuoteen. Tai emmä muista koska mä siellä oon käyny mutta pitkä aika siitä on jo. Lauantaina toinen veljistä saa viskata mut Orivedelle, josta sit omin neuvoin kotia kohti ja lauantain yöelämään :)

Taitaaki tulla aukko blogiin tältä osin, jos en huomenna kerkee kirjotteleen ennen reissua. Eipä sillä, tokkopa näitä moni lukee ;)

hmm, hyvää viikonloppua kaikille <hymy>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.