IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Örr.Tiistai 11.10.2005 23:17

Töiden jälkeen tulin tänne baariin yhdelle tai kahdelle. Nettiyhteys pitäs olla joka pubissa, sen verran mukava lisä tämä on.

Mikäs tässä kattelessa iltaelämää kaupungilla, siemaillessa olutta, kuunnellessa hyvää musiikkia ja tietenkin irkatessa. Toki kaikki muu onnistuu kotonakin, paitsi ihmisvilinää joutuis kyllä katteleen jostain kaupungille asetetusta webbikamerasta, joiden kuvanlaatu on välttävän ja huonon tienoilla.

No okei, himassa mulla on parempi jakkara istua kuin tämä, jossa ei ole edes selkänojaa. Liekö vihje, että koneen ääreen ei pidä uppoutua liian pitkäksi aikaa ja siksi mahdollisimman epämukava palli?

Tampere-Pirkkalan lentokentältä lienee kohta lähdössä avustuslentokone jonnekin. Mietin että meniskö airportin kautta himaan ja näkis tuonkin, vaikken vielä lentokoneharrastajaksi itseäni miellä. Nyt vaan ei ole jalustaa mukana ja on ikävän pimeetä, joten kuvaamatta se jäis.

Ehkä siis vain suosiolla kaupan kautta himaan ja tekeen jotain rasvaista, suolaista ja herkullista safkaa. Kaiken kruunaa tietty punainen maito <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.