IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"2 puhelua tullut - 1 uusi numero"Keskiviikko 19.10.2005 00:26

Huh hoi, mitenkähän tän kaiken ny oikein muotoilis...

Päivä alko lupaavasti, kännykkä jäi himaan (ei sillä että siihen joku soittais töiden aikana, mutta olishan se kiva nähdä vaikka kellonaika)... no pysäkille kun aamukiireissä ravasin niin asian totesin mut en jaksanu lähtee hakeen.

Töissä aika kulu kiitettävää vauhtia ja muutama puhelinpalaveri tuli pidettyä. Tosin myöhemmin iltapäivällä työkaverin kännykästä yritettiin tavottaa mua ja ihmeteltiin että miksi en vastaile puhelimeen, no milläs vastaat ku se värkki on himassa :)

Töitten jälkeen Semaforiin. Laiskuus huipussaan, 18:05 Tampere-Mänttä vakiovuorolla yhden pysäkin väli rautatieaseman pysäkille ja siellä oli taas joku Chill out -teema. Sai ottaa jotain suolasta niin paljo ku lystäs, mulle kyllä riitti silmänruoka oluen kera. Kaks euroa makso iso III, joten en pitäs kovana hintana, mutta paremmaksi laittoi tarjous: 1,5 litran olutkannu - 5 euroa! hmm... ens kerralla sellainen :)

Semasta lidliin ja ostin taas enenmmän kuin oli tarvis. Oikeasti olisin tarvinnu jotain ruokaa ja maitoa mutta kassakuitti näytti tällaiselta:
- Ostoskassi 0,12
- Colajuoma 1,09
- LIDL-pantti 0,40
- Sämpylä 1,49
- Kalapuikot 18 kpl 0,99
- Täysmaito 0,60
- Kermajuusto 5,99
- Lohkoperunat 1,39
- Kurkkupastilli 1,09
- Appels. täytekeksi 1,29
- Kananugetit 2,49
- Pringles Original 1,89
- Super mix 1,49
- Suolatikut 0,89
- Hedelmävohveli 1,59
- Hedelmäkaramelleja 0,99
SUMMA 23,79

Öö. Tosta voi päätellä, että taas olis tarkotus hemmotella itteensä. Makeaa mahan täyeltä ja enemmän :) Mullahan ei käy vieraita kylässä, joten pitää syödä tuo kaikki ihan yksin. Eiköhän tässä tuu ähky olo.

Lidiin kävellessä huomasin, että rautatieaseman viereinen puisto oli näemmä laitettu talvikuntoon. Kaikki varjostavat puut oli kaadettu, kukkapenkit viety pois. Alaston kaupunki. Tampere on Suomen Venäjä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.