IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paluu arkeenTiistai 24.01.2006 02:40

Oikeastaan edellisessä blogimerkinnässä olisi pitänyt hehkuttaa kaikkea hienoa mitä taas on tapahtunut, kaikkea jännittävää mitä on kokenut ja kuinka hyvä fiilis on.

...mutta kun en vaan oo saanut aikaiseksi kirjoittaa. Ja toisaalta, ihan hyvä pitää joitakin asioita omana tietona. Yritän jatkossa kertoa taas kaikkea hieman avoimesti.

Mut, anyway. Valintojen maailma. Tänään tiistaina lähden ostaan uutta "puhelinta". Nokia, jonka laatu on huonontunut vuosi vuodelta, julkaisi sitten 9300i puhelimen. Ei tuon pitäis sinänsä horjuttaa, mutta kun se on selvästi halvempi kuin 9500, jonka ajattelin hankkia. Mut päätin, että jos 9500:sta on saatavilla vielä siihen hintaan mitä oon valmis maksaan, ostan sen ja antaa ton lelun olla. Mut jos ei ole, niin sit tyydytään tohon.

9500 on kuiteski 60g painavampi, sentin jos toisenkin tai millejä ainaki johonkin suuntaan isompi. Parempi näppis ja ulkomuoto.

Mullei ole koskaan ollu uusinta mahdollista puhelimallia eikä koskaan tuu varmaan oleenkaan. Jos nyt hommaan vanhentuneen 9500:n, niin sillä kitkutellaan monta vuotta :)



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.