IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

MatkoillaSunnuntai 03.12.2006 05:43

Vaihteeksi Stadissa. Teki kyllä aamulla hankalaa herätä, muistelisin painelleeni torkkunäppäintä tunnin ajan, mut ekat herätykset tais olla seiskan pintaan... lauantaiaamuna. Niin, olisitko sinäkään herännyt silloin?

Koko ilta tuli vietettyä Kampissa, onnistuin missaamaan yhden irc-kanavan miitin siinä samalla, tosin eipä kukaan ottanut muhun yhteyttä, en ainakaan irkin kautta huomannu hilighttia saatikka että joku olis mulle soittanutkaan. Eli tulipa oltua sitten loppuaikakin IRC-Gallerian toimistolla ja sieltä sitten kohti Tamperetta.

Vaikka vuoro olikin sama, kuin keskiviikkona, Jenni ei tullutkaan kyytiin, höh. Toisaalta, olishan se aika hassua ollu kolmen vuoden jälkeen nähdä jopa kahdesti saman viikon aikana. No, vielä on kai mahdollisuuksia, mutta ei ainakaan samassa paikassa tavata :p

Toi pienempi pikkuveli oli päässyt tai joutunut, miten vaan, no tuuraan jotain "deejiitä" paikalliseen. Pitipä sekin setti käydä kattomassa kunnes porukkaa alkoi olemaan liikaa ja ihmistungos vain ahdisti.

Mut nyt mulla on laivalta tuotuja ananaskarkkeja ja kartonki tupakkia. Eiköhän tää tästä.

Ja puhelimessa on vihdoin ja viimein Irinan "Älä sano mitään" :))) ihanaa angstimusiikkia, vaikken omista sitä kellekään. Ei ole syytä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.