IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Daa.Tiistai 08.11.2005 19:18

Oon Kangasalan kirjastossa. Todistan juuri sitä, että IRC-Gallerian suosio on ihan älytön. Tällä koneella ennen mua olleet tyttösetkin käyttivät IRC-Galleriaa ja viereisellä koneella oleva tyttö tälläkin hetkellä.

Harvassa taitavat olla ne alle 20-vuotiaat nuoret, jotka eivät koskaan ole kuulleet koko IRC-Galleriasta. Vaikka Gallerian keski-ikä tuntuisi madaltuvan melkein kokoajan uusien tulokkaiden ollessa entistä nuorempia, toivon, että myös vanhempi sukupolvi, 80-luvun alussa syntyneet löytäisivät Gallerian samalla tapaa kuin nuoremmat ovat löytäneet.

Tosin meidän vanhempien keskuudessa sana hienosta netin ajanviettopaikasta ei ehkä leviä niin helposti kuin nuorilla koulussa yms, missä ovat tekemisissä muiden samanikäisten kanssa. Nettinuoriso onkin omasta mielestäni sosiaalisempia, kuin vanhemmat, joilla ei ole päivittäistä kosketusta tietokoneisiin ja sitä myöten internettiin.

Hmm... minnekähän kirjastoon sitä tekis seuraavan "iskun". Ihan varmasti sielläkin sama juttu kuin täällä. IRC-Galleria rules.

Vielä olis 5 minuuttia tehokasta nettailuaikaa. Kunhan kotio pääsen, aikaa on nettailla vaikka siihen asti kunnes aamulla tarvii töihin lähtee <hymy>

...Seuraavat potentiaaliset asiakkaat taitaakin jo tuossa odotella vieressä ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.