IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

PankkikorttipalapeliLauantai 20.02.2010 14:58


Viimeiset hetket höylätä, kun Sampo Pankki muisti uudella debit/kredit -kortilla, joka korvannee hyvin viimeiset 3 vuotta toimineen pankkikortin.

Sinänsä hassua tämä kehitys, kun ensimmäisen siruni sain Postipankin pankkikorttiin jo 90-luvulla ja tulihan nuo siniset kortinlukuaukot automaatteihin samoja aikoja. Oli se niin hienoa, kun automaatti ei voinu enää vahingossa nielaista korttia.

Tuolle Postipankin kortille aikanaan siirsin jokusen markan Avant-korttirahaakin. Vaan eipä saanu järjestelmä koskaan tuulta alleensa. Itse taisin maksaa kertaalleen Avantilla McDonaldsissa, olihan se kömpelöä. Ja rahan siirrosta kortille meni pieni veloitus, samoin siirrosta kortilta tilille.

Avant ei koskaan lyöny itseään läpi ja järjestelmä jossain vaiheessa ajettiinkin alas. Sampo Pankkikaan ei myöntänyt automaattisesti enää sirua pankkikorttiin. Vaan nyt on taas siru ja pitää opetella uudet nixit.

Otin uuden kortin kunniaksi kuvan kaikista pankki- ja automaattikorteistani. Etualalla 3 automaattikorttia, joista siirtyminen täysi-ikäisenä pankkikortteihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.