IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Objektiivi korjattavaksiSunnuntai 28.03.2010 18:45


Niinhän siinä sitten kävi, että reilun vuoden palvellut EF-S 17-85mm/F4-5.6 IS USM otti ja jumittui tuohon 17-20mm välille. Rajalassa epäilivät, että ruuvi löystynyt tai vastaavaa. Takuu mennyt umpeen, mutta arvelivat, että takuuseen saattaisi silti mennä, mitään kolhuja ko objektiiville ei ole tullut.

Maanantaina 29.3. sitten Rajalaan kuittien kanssa ja laitetaan tuo objektiivi menemään JAS-tekniikalle korjattavaksi. Arvio on kuitenkin että reiluun viikkoon kannattaa varautua, joten pakkohan se on ostaa toinen objektiivi tilalle.

Olin jo varma, että en koskaan hanki tuota kittilinssinä tulevaa suttuzoomia 18-55mm/F3.5-5.6 IS USM:a, mutta kun budjetti ei oikein nyt kestä useampien satojen arvoisia investointeja, niin otetaan sit halvinta kuraa tilalle ja koitetaan nitkuttaa. Ja pitää ton huoltokorjaukseenkin varautua jonkinmoisella rahasummalla, jos ei mene takuun piikkiin.

Todennäköisesti kuitenkin palautan tuon 18-55:n sitten Rajalaan takaisin ja hankin sieltä telenälkään tuon EF-S 55-250mm/F4-5.6 IS USM:n. Tällä hetkellä vain mietityttää, kuinka nopea se on tarkennuksen suhteen. Hinta ei ole paha, Rajalassa 289€
http://www.rajalacamera.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=132044B005

L-sarja himottais eniten, mutta ovat vielä budjetin ulkopuolella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.