IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hukkaan heitettyjä päiviä.Sunnuntai 25.09.2005 20:09

Saamattomuus ja laiskuus - noi kaksi sanaa kuvastaa hyvin mua.

Tänään sai herätä sitten iltapäivällä puhelimen soittoon. Jaa että faijalle pitäs jokin 50-vuotislahja kehitellä. No, rahalla saa ja onhan tässä viikon ajan aikaa miettiä.

Pääsin kuitenkin ylös sängystä ja oli ihan mielettömän kylmä olo. Ajattelin että kuumeessako olen vai mikä mättää... keittelin aamukahvit ja istahdin koneen ääreen. Näemmä sähkökatko - molemmat päällä olevat koneet oli bootannu noin 10:04 aikaan. Vattenfall rulettaa. Mun on ihan turha alkaa edes tekeen mitään uptime-ennätyksiä kun sähköt pätkii ainakin kerran kuussa.

Pari tuntia koneen ääressä irkkailua kunnes sain aikaiseksi vihdoin mennä suihkussa käymään. Huomasin että ikkunahan se on auki... ollu varmaa pari viikkoa yhtä menoa, ettei koneet käy ylikuumina... kummasti nousi kämpän lämpötila sulkemisen jälkeen ja taas tarkenee.

Oikeastaan tarkenee liiankin hyvin, ettei jaksa edes pukea päälle. Eli todennäkösesti en olekaan lähdössä kaupungille aikaa kuluttaan vaan jään koneen ääreen irkkaileen yömyöhään asti.

Viikonloput on toistaiseksi ainoata aikaa, jollo koko päivä olis käytettävissä esim harrastusten parissa. Siksi hieman harmittaa, että tässä sitä vaan ollaan ja möllötetään. Ja kirjoitetaan ajatuksia siitä mitä pitäs tehdä mutta kun ei jaksa tehdä :D Eipä oo ensimmäinen kerta eikä varmasti viimeiseksi jää. Tulkaa repiin mut täältä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.