IRC-Galleria

Kesä on varma juttu! ja myös se että mulla ei oo enää mitää syytä miks olisin lukiossa. kurssit on kasas ja lakki pysynee päässä joulukuussa. huih. tää lukioaika on menny jotenki helvetin nopee ja onko ees ollu kivaa?! no on.

Mul oli vikas jaksos näyttisproggis ja esitykset loppu eilen. huoh, nyt sit vaan tänään juhlimaan proggisporukankaa ja huomenna suokkiin piknikoimaan. Ja illal johoki coctail-tilaisuuteen kittaa skumppaa..

Tänään on satanu mutta mitä sitte? aina niitä sadepäiviä tulee ja ei mulla tänää ois ollu ees rantakamoja messis. voivoivoivoi, mikä kesä! Aurinko, rannat, siideri, mansikat, kaikki! äih! Bileet. Ja niitä aion kyllä pitää kesällä. NIMITTÄIN. mietin etten menis duuniin ollenkaan. vois vaan lomailla lomailla, ja nii lomailla.

bileet, aurinko, frendit, ruoka. Makkara, sauna, lämpö, virvokkeet.

Piia pyys mua messiin maltalle elokuussa, no mitä vittua, tietty oon menossa. Liput löytyy britneyn keikalle sekä lady gagan!! wuhuu, festareillekin vois mennä, kun on toi ajamisentaitokin = ajokortti. Piia lupas myös sponssaa mun auton ostamista. Ajelen.

Istun vaan koululla, ku on niin chillii, kyl mä koht lähen, inni ja rosa stressaa koulujuttujaan, mulla ei niit enää oo. ihkuu ja siistii. kyl tääl koulus viihtyy ku ei mitään tarvii tehä. Rehtoriki käveli ohi, katto vaa et mitä nää yhet tääl kirjastos jaksaa hengaa. Tääl on BILEET, britney, ciara, lady gaga. shake it!

tää on joku iha random päiväkirjamerkintä. mut mitä sit, just bra! Tänään biletetään ja varmaan huomennaki ja tää loppu toukokuu, ja kesä ja kaikkee! Kaikki meges?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.