IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

=)Sunnuntai 06.09.2009 23:49

MUTTA! mun puhelin vohkittiin eilen (ihana sana valinta), ni haluun teiän kaikkien numerot takas! saa kommailla <3

mina nya jeansleggingsar!Lauantai 04.07.2009 07:49

Köyhä kuin kirkonrottaTiistai 02.06.2009 22:04

Tänään söin vaalikojuissa mm. karkkii, keksei. Kaikkee mitä vaan sain mahani täytteeksi. Sit join tiwtty mehuu ja kahvii (yleensä en juo kahvii, mut nyt mitä vaan kunhan ei oo nälkä). Tunnen itseni köyhäksi. Pitäiskö kaupata mun huippupaikka britneyn keikalta? EI tod.

Mut mitä tehdä kun sörkän leipäjonokinon vasta kuun viiminen tiistai. Saan palkan 25. päivä. ... Heinäkuuta!

Iskä totes vaa: "sådant e livet". Se mies on niin tunteeton paska, että vois vaikka hirttää. Se on muutenki mokannu kaiken. Ja sossu ei haluu avustaa. se sossutäti on nykyää mun läheisin frendi ku pitän yhteyttä siihe joka päivä. huoh. Mistä saa ilmasta ruokaa? ois kiva elää. pidän bileet jotta saan pullotuloja...

Ei vaa, ei mul hätää. kunhan hätäilen. lol. vois sitä asiat pahemminki olla xD

Sitä paitsi, nukuttiin päättäijäisyönä hietsus ja oltii koko seuraava päivä, ja eilenki. Oon ruskee. Ihanaa. ja tästä ei voi mennä enää kuin ylöspäin.
Kesä on varma juttu! ja myös se että mulla ei oo enää mitää syytä miks olisin lukiossa. kurssit on kasas ja lakki pysynee päässä joulukuussa. huih. tää lukioaika on menny jotenki helvetin nopee ja onko ees ollu kivaa?! no on.

Mul oli vikas jaksos näyttisproggis ja esitykset loppu eilen. huoh, nyt sit vaan tänään juhlimaan proggisporukankaa ja huomenna suokkiin piknikoimaan. Ja illal johoki coctail-tilaisuuteen kittaa skumppaa..

Tänään on satanu mutta mitä sitte? aina niitä sadepäiviä tulee ja ei mulla tänää ois ollu ees rantakamoja messis. voivoivoivoi, mikä kesä! Aurinko, rannat, siideri, mansikat, kaikki! äih! Bileet. Ja niitä aion kyllä pitää kesällä. NIMITTÄIN. mietin etten menis duuniin ollenkaan. vois vaan lomailla lomailla, ja nii lomailla.

bileet, aurinko, frendit, ruoka. Makkara, sauna, lämpö, virvokkeet.

Piia pyys mua messiin maltalle elokuussa, no mitä vittua, tietty oon menossa. Liput löytyy britneyn keikalle sekä lady gagan!! wuhuu, festareillekin vois mennä, kun on toi ajamisentaitokin = ajokortti. Piia lupas myös sponssaa mun auton ostamista. Ajelen.

Istun vaan koululla, ku on niin chillii, kyl mä koht lähen, inni ja rosa stressaa koulujuttujaan, mulla ei niit enää oo. ihkuu ja siistii. kyl tääl koulus viihtyy ku ei mitään tarvii tehä. Rehtoriki käveli ohi, katto vaa et mitä nää yhet tääl kirjastos jaksaa hengaa. Tääl on BILEET, britney, ciara, lady gaga. shake it!

tää on joku iha random päiväkirjamerkintä. mut mitä sit, just bra! Tänään biletetään ja varmaan huomennaki ja tää loppu toukokuu, ja kesä ja kaikkee! Kaikki meges?!

Päiväkirja. Sunnuntai 05.04.2009 18:26

En oo koskaan kirjottanu päiväkirjaa. Koska musta se on rasittavaa. Ja tylsää. Kuka jaksaa paasaa asioistaa, varsinkaa galleriassa. Mut nyt musta tuntuu et kirjotan tänne ja angstaan kaikesta paskasta mitä maailma suoltaa. No en! Tai joo.

Mä täytin kaheksantoista kolme ja puol viikkoo sitten. Sehän on se kaikkein odotetuin ikä eiks je? Nojaa, joskus pari vuotta sitte mä tajusin et ei tää vanheneminen mitää iloi ainakaa liiemmin tuo. Mut tietty mä odotin kokoajan et jeejee, koht oon kaheksantoist jne. Mut kuitenki samalla en odottanu sitä ollenkaa.

Mä oon kuitenki aika kevytkenkänen tyyppi ja musta ei oo käyttäytyy niinku aikuinen, vaik joku vois luulla toista. Joo, no mä osaan olla tosi formal ja näin, mut se on rasittavaa. Mulla ei ois yhtään kiire mihinkää, ois kiva vaa bilettää ja ottaa chillisti ja paeta kaikelta vastuulta.

Nytku mä oon kaheksantoista kaikki tuntuu vaa turhalta ja tylsältä. Voisin sanoo et tää on joku kaheksantoistavuotis masennus tai vähintäänkin angsti. Tällanen ei oo mun tapasta. Miks mä en oo peter pan?!

Synttärit oli kivat ja miranda kerkes sammuu ennen baariin lähtöö. Baariin menenminenkin papereilla oli vitun tylsää, ei niit ees kysytty! VOI VITTU! Ei mitään jännitystä enää missään. Täl viikol oltii helmin ja alanankaa kalliol kokeen jälkee yksil, se oli jees. Kevät tulee ja ulkona ei tunnu kylmältä. Lisää siiderii kalliolla mä sanon! Eihän tätä täysi-ikäsyyttä muuten jaksa.

Mulle ei ees nykyään alkoholi maistu. Eilen oltii merin, aksan, lizan ja anninkaa viettelee iltaa. Amarillos kävästii yksil, sit oltii menos roba kolmoseen, jota ei sit enää ollukkaa olemas. Bellyssä vedeltiin muutamat, jonka jälkeen viel svengiin. Aijai, svengi ei kyl koskaan jätä kylmäks. Mä menin sit iha laulaa karaokee ja sit siel oliki yhtäkkii alana ja rakas-tyttikin! Missään välissä en ollu ees tarpeeks kännissä, ja kortilla ei ollu olevinaan rahaa yhes vaihees. Mut kyl siel ainaki aamul oli iha rutkasti. Oli kiva ilta.

Mä saan huomenna uudet silmälasit! Jeii, jarno hoitaa homman. Vaik kyl nää ruskeet piilaritki käy. Mut sit haluisin vielki lisää laseja. Nyt mul on sit kahet minkäkaa pelailla, tylsää ois joka aamu samat lasit laittaa :D Uusii vaatteiki pitäis ostaa, ja vaik varaa joku matka kesäks. Mä oon sellanen tyyppi et kokoajan pitäis tapahtuu jotain, en kestä vaa olla. Siks tää päiväkirjan kirjotuski. Tänää meil on perinteinen lettuilta perinteisellä porukalla. Ihanaa <3

Tää alkaa jotenki muistuttaa annan päiväkirjamerkintää, ainaki pituudeltaan. Siis tää munhan on muutoin täyttä sontaa. Ainii, kuulema on outoo jos pystyy flirttailee peilille tai sanomaan itelleen et mä näytän hyvältä. Eikä ole! Sitäpaitsi, mulle sanottiin eilen sika monta kertaa et näytän vitun hyvältä. Se oli oikein palkitsevaa.

Hmm, tää kaheksantoista on ihan paskaa, mut senkaa pitää vaa elää. Ja just puhuttii siitä, etku tykkään aina nuoremminsta jätkistä, ni nyt alan olla sen ikänen et ne nuoremmatki alkaa olee tarpeeks vanhoi ;) Eikä sillee ku yläasteel olin kiinnostunu yhest, ni se oli iha liian nuori.

Tässä tää tarinoisti, lukekaa ensi viikolla lisää mun tarinaa (NOT).


« Uudemmat -