IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

risteily..Maanantai 22.05.2006 19:58

Jee laival...

juu ja oli iha sairaan hauskaa?! laulettii pauliinan ja kaisan kans karaokee...ja sehä on aina iha vitun hauskaa...=) sit pyörähdeltii tanssilattial...:O wuhuu!! tytöt oli sit viel aikasemmal, aamuntunneil löytäny jotai ruottalaist seuraa...
mut viel ihanampi oli seuraava päivä koulus...nukuin terveystiedontunnil ja iha oikeest...

Nrj in the park- särkänniemiSunnuntai 14.05.2006 00:13

Sain idean et täytyy pääst pilettää...sit heidi ilmottautu messii ja niin saatii porukka kasaan...ei menty häirii sukulaisii vaa vuokrattiin mökki...heh..unelmaläävä! "vasemmal! eiku oikeel! ei vittu mis me ollaa!? annas sitä ohjet!" et sellast oli mein löytäminen mökil..=P ku avattii sen mökin ovi ni ei helvetti...se jääkaappi oli suunnillee homees ja siel haisi...petivaatteet oli vähintää kuppasii ja täynnä satiaisii...IHANAA!!! näin alkoi unelmaläävä.

harrastettiin 4+1 takaapäin velaks!!! ja vähä korvaanki...!

sit mentii taksil sinne konserttii ku laura ja teija oli pakko pääst ryyppää...! wittu se marie oli..laulo nauhalt...kwan oli paras...ja kaikki muijat tietenki iha fiiliksis ku jukka alko riisuu housui...:)

laulelmat...Keskiviikko 05.04.2006 21:51

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Finlanders- Oikeesti
2. Irina- Kymmenen kirosanaa
3. Hi_tack- Say say say
4. Black eyed peas- My hamps
5. Eminem- Shake that
6. Kelly Clarkson- Because of you
7. Beats And Styles- Invitation To The DancefloorHAASTAN KAIKKI JOTKA TÄMÄN HALUAA TEHDÄ!
Ilmottakaa halukkaat sitt mulle.


- Vanhemmat »