IRC-Galleria

kinoboi

kinoboi

♥27.2.2011♥
Mie en ainakaan esm. vois olla horror mangaka jos oisin tällane .. .. joku pikku uke joka pelkää kaikkee. Mulla riittää kato vaan et mietin näitä mun crazyja manga storyja ja rupeen pelkää niitä, et sitte hauskaa piirtää ne :'))

Oli kivaa tuol alhaal, pelasin Dynasty Warriorsia ja valloitin taas vähä lisää kaikist niitte muist jutuist~ Vähäkö Invade on silti tylsää ja sillee kakkaa, ku loosaa jos menettää sen main campin tai jos aika kuluu loppuun. Ja ainoo tapa voittaa on vallottaa enemy's main camp ja huhhu, rankkaa on. Mut ku tietää miten tehä nii kyllä se siitä, kohta mä oon voittamaton, WUAHAHA!

Nojoo.. Öö.. Niin! Kohta on joululomaa jeee jee <3 2½ viikkoo meil näköjää :') Kivaa on. Toivottavasti siitä Kigumeetistäkin tulee jotain, kamala ikävä kaikkii ja sillee. Ja joo Jenna, pidetään se joulun jälkee. Sitte mulla on mun Muramasa star levy ja voin ärsyttää kaikkii kuuntelemal sitä kokoajan, wuahahaha. aaanygays.. öö..

Onki monta leffaa jonka aijon kattoo tänä viikkona... :'O Keskiviikkona muuten elokuviin äidin kaa, New moon yeah. Joten huomenna mun pitää kertoo äidille mistä Twilight kertoo ku sei oo nähy sitä ekaa leffaa ja sen pomo sano ettei ymmärrä paskaakaan jossei tiiä mistä Twilight kertoo. Ööö. Niin ja sitte keskiviikkona kans telkust tulee joku leffa en ees enää muista mikä se oli mut voi olla et seki oli joku vampyyri leffa.. ja sen jälkee Lauantaina The Nightmare Before Christmas, jee. Hyvä leffa on. Kaikki menee kattomaan sillo. Tulee neloselta.. öö.. joskus puol neljä ehkä oli. En muista mut juu..

ööö ää.. En oo kerenny tekee kaikkii korttei joita pitäs yhyy sorry monet jää ilman, esm. Shiny, Koskelaiset öö.. öö.. Tydii, Fuazon, Suvi&Anski, Richie.. and so on. Ja Senthin ja Hivven kortit voi mahdollisesti tulla hieman myöhässä, anteeksi siitäkin..

Ömömöm. Niin. Kohta on joulu kans, jee. Ja sen jälkeen uusvuos, jee. Tapahtuispa jotain, esm. Et Viski tai Kaze pääsis tänne, on niin yksinäistä, nyyh.

öpöpöpöö.. .. Oli historian koe tänään. Hih, meni kumman hyvin. Toivotaan parasta että tulis esm. 8. Jee rahaa. XD

Nii-in.. siinä tais sitten olla se. Tämä nykyinen kiireinen tilani juuri nytten. Noh eiköhän se jossain välissä mee sitten ohi. Ku oon viimeset kortit tehy, ja lahjakuvat + saanu lomaa, tehy se video, päivittäny oreliumin jaa... öö.. Niin. :'))

ps. Se joka jakso lukee kaiken tän niin kommentoikaa öö.. öö... 'Ei piparkakku ole mitään ilman piparia, sanoi joulupukki ja hohottaa nauroi.' niin saatte pikku yllätyksen~

pps. Kyllä, siinä lukee piparia. Pukki tarkoittaa siis pippuria. Kyllä sen nyt pitäis ymmärtää joten turha tämä alempi ps. :')

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.