IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

kippe_

kippe_

mun koti ei oo täälläkään

one night in bangkokPerjantai 05.05.2006 22:47oli niiitä öitä paljon enemmänkin,mutta tuo lause on kiva..eikä me bangkokissa vaan oltu tiettykää ku hua hinissa oltiin. ensin olin yksin ,sitten oltii kaksin!! kaksin oli kivaa, yksin erilaista!!

thaimaalaiset sanovat koko ajan savadi khaa (pojat: khaab) se on kivaa.tarkottaa hei ,moi ,moikka, onnea,good luck. ne hymyilee koko ajan,.ihan koko ajan.ja laittavat käsiä kauniisti yhteen ja puhuvat käsiin ja kumartavat. teen itse samaa tästä lähtien!! kiitos vaan ja kädet yhteen.kivaa,jotai uutta..ei mitää tylsää kiittiä vaan.

ostin paitoja,monta paitaa,monta kenkä paria, 3e kappale, koruja, taidetta, kauniita juttuja.jopa farkut,harvoin jalassani farkkuja näkee,mutta nyt ostin. hienot ovatkin! pp osti paljon.rahaa paloi enemmän kun selästä nahkaa. pp.n selkä kuoriutui minun selän jälkeen. nyt käteni vaalenevat.


näin paljon ihmisiä,travallereita ( ne oli rentoja), hippejä, rastafa äijiä (niillä oli tatuointeja) ,jaappaanialaisia (halusivat koko perhe kanssan ikuvaan) , köyhiä, sokeita (ulvoivat mikkiin) , harvahampaita,tkk jätkiä bongaamassa transuja,orpoja, väsyneitä ja saastuneita thaimaalaaisia,kuolleita koiria jotka oli veteen kuoltuaan paisunu olemattomiks palloiksi (siellä ne lillu) orpo 9v halusi ruokaa,mutta olin väsynyt eikä minulla ollut rahaa hänelle.pp sano että se oli poika,musta se oli tyttö..se oli niin hento.ja sen toinen silmä oli outo,sitä ei ollut siinä missä sen piti olla. pp osti siltä mulle ruusun,sai pari suomen senttiä siitä. ruusu säily ihmeen pitkään.


söin thairuokaa.hyvää thai ruokaa.2euroa ja vatsani oli ihan täysi. pp halusi jätskiä,swenssens oli jätski paikan nimi.se oli yli streriilin posliini valkoinen paikka. ja pp sai kinuskia mitä pyysi (uhkasi poistua paikalta jos ei saanut puoli kuppia kinuskia).sai kinuskinsa.


liikenne toimi väärin.kuski istui oikealla, bussiin mentii vasemmalta puolelta bussin seinää. taksi maksoin vähä,tuc-tuc vielä vähemmän.pyörän tarakka vielä vähemmän. teetin yo-juhliini mekon. intialainen mies sen teki parissa päivässä. päästiin elefannin selkään, pelattiin fannin kaa jalkkista. käytiin yödiscossa, oli hurjaa.olin ainoa vaalea feminini puolinen.AINOA! itänaamoja löytyi,ja paljon,jokunen HIKINEN tkk.kin siellä jammaili.

oli isoja ostoskeskuksia,yö toreja, puisto jossa jumppasi satoja thaikkuja omaan tahtiin tai yhdessä. menin mukaan jumppaan, olin melko pihalla. venyttelyyn osallistui pp.kin. aurinko laski selän takana kun aukiolla veden ääressä venyteltiin.oli hienoa.


amerikkalainen sanoin että 86 syntyneet ovat arvokkaita,kuulemma olimme erittäin kauniita (myös pyry, taisi olla hurja huijari ) .niiinkö ihmettelimme.pyry söi ananasta minkä kerkesi. minä saan siitä rakkoja,harmi! söin vesimelooonia..

pp: Hurjan hauskaa oli kuumassa thailandiassa!!! hikeä virtas niin ettei urinointiinkaan nestettä riittänyt. Hua hin oli kivempi paikka koska sielä ihmiset oli paljon ystävällisempiä ja rennompia. Bangkok oli aika levoton paikka, tosin kyllä mielenkiintoinen ja SUURI!! Paljon jäi näkemättä.....

Uiminen oli todella hauskaa tosin vain hua hinissä. Vesi oli ku kuumaa kylpyvettä eikä jäähdyttänyt kuplivaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.