IRC-Galleria

kippe_

kippe_

mun koti ei oo täälläkään

meu paiiiiiiis eh tudo de bommmKeskiviikko 12.07.2006 08:35



olen ollut taalla viikon verran!! tuntuu kun en olisi ikina edes lahteny taalta...kaikki on ihan samanlaista...paisti etta kaikki kaverit on kadonnu teille tietamattomille!! too bad...niita saa tosiaan metsastaa!

tokana paivana taisin vetaa armo perseet.... oli jonku aivan tuiki tuntemattoman poijan synttarit....jotka ilmeisesti kesti kaksi paivaa.. koska kaksi paivaa myohemmin Nathalia vei mut taas synttareille ja se oli se sama poika jota piti onnitella.. joko ma en ollu ihan taulukolla et kenen juhalt ne ekat oli tai sit se vietti dubla synttarit!!

tanaan tein vaikka mita!! ei huvita istua kotona kun voi teha vaikka mita!! huomenna JOS paistaa aurinko (epailen) meen ottaa aree clubille (siella on IIISO uimaallas) ieeeeees!!
ja kavin kaupungin keskustassa .. jumankauta jatkat: kuinka PALJON RUMIA ihmisia ma nain!!! oh god!!! niin rumia etta humputi hei!!! likasia ja rumia!! otan tatuoinni nathalian kanssa ehka ens viikolla :D:D hahahahahahah mika idea.

ostin uuden sim kortin ( onko se sim korrti se nimi se kortti puhelimen sisalla..) nii ostin uuden....

taalla on edelleen yhta vaarallista...vituttaa ku ei voi mihinkaan menna kuuden jalkeen...taksilla tai autolla!! ajoin autoakin jo..vaikka en todellakaan sais...joudun telkien taa jos joku saa mut kiinni...okei nyt huijasin...parkkeerasin kaverin auton ku se ei osannu!!

aiti ja isa sai jonku ihme ventilaatio kohtauksen kun astuin mitaan ilmoittamatta keittion ovesta viikko sitten!! odotin halauksia ja huudahduksia ja pusuja ja kiljuntaa..ja jumankauta, ne pysahty, meni puoli koomaan kymmeneks sekunniks..mun hymy hyyty..ja niiden leuat roikku jossai polvissa!! hahahahahahahahahah nathalian piti videoida mut ei se pystyny ku seki jarkytty!!! :D:D:D:D mut sit sain osakseni huomiota kun ne vihdoin tajus kuka olin!!

KUULEMMA laihtunut niin paljon : D HA HA HAAA



mun vieressa lentokoneessa istu perhe.. aiti isa ja... : KUUS LASTA!!!! kaikki alle 12 vee!!! HAHAHAHAHAH!! sita metelia!! voi perkele!! muistan nimetkin viela.. annika, juhana, pihla, hilla,maija ja MARIKKI!!! MAIJA piti kaameeta korvia vihlovaa metelia koko ajan.... ei ihme...han oli 15kuukautta vanha!! nukuin melko hyvin siis :D


noni moro vaa pallurat!!! ei kukaan edes jaksanu lukea tanne asti!!!! BEIJOSSSS

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.