IRC-Galleria

OhimobileetTiistai 29.11.2005 03:20

Mulla ei säre päätä koskaan. Tänään (eli eilen) särki, ohimot jyskyttivät ja otsaa pisti. Inhottavaa. Mitä tein tänään? Teinkö jotain? No en, paitsi avaudun nyt galleria-päiväkirjaan. Heräsin taas aivan liian myöhään, puhelin oli ihme ja kumma soinut tiuhaan tahtiin äänettömällä.

Mutter, fatter ja M oli soittanu. M:lle soitin takas mut turhaan, en jaksanut lähteä mihinkään, enkä mennä sen luo. Siinä klo 23 maissa alko taas vituttamaan kun en jaksanut ja enää tuossa vaiheessa en todellakaan jaksanut.

Jos heräis huomenna viimeistään klo 9 ja hoitais bisneksiä. KOFUTABUJA! MUISTA! Väsyttää niin helvetisti. Jos myös laittais taskurahat kiertoon ja ostais housut, paidan ja P-korun jonka oon halunnut jo pitkään. M:n luokse tekemään salaattia vois olla kans missio. Vaan melkeinpä olis asiallista tietenki sanoa että älä soittele enää, näkeehän sen aika kauas mitä se haluaa vaikka väittää kivenkovaa vastaan. Harmi etten halua samaa. Meneekö tämä jo liian hlökohtaiseksi. En tiedä, ei kiinnosta.

Ai niin, minua ja kameraani saa tilata lisää häihin, synttäreille, yo-kuvaajaksi, mihin vain! Taatusti halvemmat hinnat kuin liikkeillä ja kuviin saa ilmaiseksi jälkihoitoja ja esim. tekstejä.

Markkinoinniksi meni, mutta bisnes on bisnestä. :D Öitä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.