IRC-Galleria

Torstai 12.1.2006Perjantai 13.01.2006 10:25

Heräsin. Taas vaihteeksi se tapahtui klo viiden ja kuuden välillä aamulla. Katsoin neljä jaksoa Farscapea. Jippii ja hurraa. Crichton kicks!

Aamupäivä. Missä liikennevälineet? Minä tarvia. Vtu Wttri! Niillä pitäs olla joku siellä hoputtamassa ja huutamassa tahtia. Toinen oli vaihteeksi jossain vetämässä pulkkaa eiku ostamassa rekee, aivan sama jossain Niskanperällä eniveis. Turhautuminen iskee, kävelläkö/juostako tässä pitäis? Ei saatana.

Noo sit pääsee suihkuun. Paranee. Reki oli tarkotus rahdata, mutta pyh ja pyh joku reki. SAMA mennä syömään M:lle. SAMA kiittää ruoasta ja lähteä meneen. Niin, ku oiski tehny vaan niin. Mutta SAMA se. Btw kiitti prkl:sti Hinkki, että toit tämän hienon lausahduksen tietoisuuteeni.

Iltapäivä. On tosiaan pitkiä päivät ku herää ennen kuutta. Istuin vaihteeksi koneella.

Ilta. En muista oikein mitä tein, söin kai.

Tämä aamu. Herääminen klo 5.12. Aamu alkaa Cranberriessillä ja Paul Oakenfoldilla. Perjantai kolmastoista. Onpa maagista. Eilispäivän tomaatinsiemenet näyttää pelottavilta lautasella. Aah sata viiva kaksisataa neliötä, pari autoa, moottorikelkkaa ja kaappi täynnä ruokaa, all solely at my disposal. *Sydän* Gotta hate these Friday 13th:s.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.