IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

klopsu

klopsu

suuret seikkailut, pienet pähkinät.
olin eilen minnalla. :) <3 (taas vaihteeks. :DD) meil oli aiiiika hauskaa. ;)) EILEN ALKO 3 MAAILMANSOTA!! Suomi=kati Venäjä=Minna

SUOMI VOITTI ! ja suomi voitti sen takia, koska mun vatsalihakset on niiiiiiiiiiiiin kovat että niit ei läpäse luotikaan ! :D hahahhahahah. höhööööö.

ja huomenna kisat ;S iiks 8DD pakko kyllä voittaa, pakkopakkopakko ;DD iiiiiiiiiiihan pakko 8>>>>>> roosa pääsee kierimään ;))) ja tänää mennööö emmin kans rakentaa rataa ;) (ihan kaksin juu:D) jjoo näin on <; MIKS MUN PITÄÄ OLLA LÄHTÖLISTASSA TOINEN?! yhyy >(( säälikää mua. onneks en sentään eka ;DD

tänää meil tulee (taas) jotain vieraita :DD muahahha toivottavasti saan rahaa 8)) tai saan, ainaki mun matikankokeesta ;DD hihiii <: paaaaaljon puhuttavaa tänää ; pitäis pakata noi huomiset kisakamat ja kattoo mitä mun listasta puuttuu :DD tehkää ehdotuksia, muuten varmasti unohdan jotain 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.