IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

kih..Perjantai 05.05.2006 03:32

nyt ei korpea laisinkaisinkaan..huo(janikiusaa!)masin että korpeutumiseen auttaa hautautuminen kylpyammeeseen.

aika hämärä juttu...huomasin tuossa myös että nykyään just (hvjani!!) enne kun nukahan niin nään semmosen jutun, että oon jossakin pienessä kaupassa missä on tiskin takana hyllyjä, ja siinä seisoo semmonen vanha tukevahko harmaa parrakas ukkeli, joka alkaa yhtäkkiä alkaa heitellä miuta sian kärsillä. osa niistä kärsistä on verisiä ja niitä on myös ne hyllyt täynnä. sitten kun se on hetken heitelly niin mie herrään säpsähdykseen, ja herätän janin siinä samalla.
ja sitten sen jälkeen viimeyönä nöin unta että olin joku salamurhaaja, joka murhas vaikka kotisohvalta käsin. kaks akkaa kerkes kuolla ennen kun havahuin siitäkin omahyväiseen hymyyn :D en vaan muista kuka se toinen nainen oli. kihihi.

viuf, mutta niin. ärsyttää kun laiskotti enkä kerennyt tänäänkään kauppaan ostamaan hiusväriä. nyt oon sitten pari päivää ihan olkikasan näköinen. jee.
ja huomenna taas kattelemaan sohvia. päätin että huomenna on pakko tilata joku, kun ollaan jo niiin monesti käyty niitä kauppoja koluamassa. hassua miten yhessä paikassa ne myyjä sedät ja tädit kiertää kaukaa, ja joissakin paikoissa niitä pitäs tyyliin kirveellä muksia että pysysivät kaukana. viimeks meinas hermot jo mennä kun tuntu että eihän sielä pääse ulos ikinä. mie tahon soffan! nam.
ja muutto lähestyy:) tintintin!

ja huomenna mie tahon pussikaljalle jos on kaunis sää, tai ees jollekkin. naukkis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.