IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

voi itku tätä...Perjantai 12.05.2006 02:36

käytiin sitten eläinlääkärillä..ei lupailtu kovin hyvää möllille..lääkekuurin sai mutta jos sillä on kasvain niin ei siitä ole mitään hyötyä.synni sai myös lääkettä ja paljon muuta sälää apteekista..liki sata euroa uppos sitten yhteensä noihin öttöihin. argh.
mie oon niin sekaisin. en ois uskonut miten paljon eläinten sairastelu vaikuttaa miuhun. hermoilen vaan koko ajan.. lääke pitää molemmille ruiskuttaa suuhun..synni sydänpoika kiltisti syö kaiken, mutta mölli vanha eukko kehtaa vaan kiukutella...eka satsi meni ihan ok, mutta toinen..miulla on jaloissa,käsissä ja rinnassa hirmusia raapimisjälkiä kun raukka sai hepulin ja syöksy tv-tason alle..jani heräs rytinään, ja pienen hermoilun ja äksyilyn jälkeen se löyty. huh. ruiskutin hermostuksissa loput lääkkeet matolle. saatana. monet veret, hiet ja kyyneleet (tällähetkellänäkyvissäkaikkia) valuu ennekun viikon kuuri on ohi. voi voi.

mutta niin..kämppis on jo isoimmat tavarat saanu tämän päivän aikana vietyä pois..kiva. ois niin ihana jo ens viikon aikana saaha janin tavarat sinne. haluan jo päästä elämään "normaalia" arkea..kun melkeen koko talvi ja kevät on ollut juoksua kahen kämpän välillä, tavarat on aina väärällä kämpällä..haluisin olla omassa kotona mutta siellä on sitten vaan ikävöintiä..ois niin kiva päästä rauhottumaan ja laittamaan oma koti kivaksi.

viuh..vois alkaa siirtyä unimaille..aamulla pitää herätä taas aikasin antamaan lääkkeet ötöille. kyynel. musta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.