IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Ööör. TSUKICON 2009Tiistai 20.10.2009 03:30

Yritetään uudestaan. (jos nyt ei vaikka poistaisi tätä, kopioin onneksi wordiin..)

//KIITOS!! SE ONNISTUI :D onnittelen teitä hulluja, jotka jaksatte lukea tämän.. 6 A4 täynnä tekstiä Tsukiconin ja tämän päivän tapahtumista ja tunnelmista.. :D

LAUANTAI

*~*~*~*~*

Aamulla oli herätys kuudelta ja siinä sitten oli minulla mukavat aamulagaukset, kun en ollut yöllä oikein saanut nukutuksi (ja tuli taas kerran valvottua vähän myöhään -.-) ja yritin sitten väsätä meikkien ja hiuksien kanssa jotain randomia.

No lähdin siinä kahdeksan pintaan Ellua ja Annia vastaan Sörkkään ja sieltä suuntasimme yhdessä Voimalalle, jonne olikin jo muodostunut pienoinen jono.
Jonotus oli oikein leppoisaa ja jäätävää (ilman kannalta).
Ja sisään päästiin myöhässä, niin ehti sitten siinä oikeasti jäätyä, kun olin lahjoittanut takkini Hikarulle…

No sisään päästyä menin sitten ostamaan itselleni vistlipin photosetin ja Ellulle Aicle.n julisteen.

Sen jälkeen olikin vain yleistä lagausta ja vistlipin Q&A ja nimikirjoitustilaisuus.
Ihan kivaa jepu jep. Olivat suloisia nuo miekkoset ja ihania ja osasivat nauraa ja hymyillä ja näin. :D

Mentiin sitten Annin ja Ellun kanssa käymään sen nimmaritilaisuuden jälkeen meillä syömässä ja palattiin Aicle.n Q&A:ta varten.

Siellä sitten esitin kysymyksen, koska lupasin noille kahdelle :D, ja oli oikein mukava kun se ymmärrettiin vähän väärin.
Kysymys siis kuului ”Minkälaisia alusvaatteita käytätte?” ja eikös sitten Emiru alkanut tutkimaan, että minkä väriset alushousut hänellä oli jalassa.. Kun tarkoitin ihan yleisesti sen kysymyksen kylläkin, mutta eipä tuo mitään.. Olihan se ihan hupaisaa katsella kun miehet siellä tutkivat housujensa sisälle. :D

Ellu meni noutamaan nimikirjoitusta ja minä ja Anni jäätiin lagaamaan. Ja sitten siinä odotellessa nähtiin SiSeN ja pyydettiin herralta sitten aikamme kuluksi (pitkän stalkkauksen jälkeen) nimikirjoituksen.
Kierrettiin myyntipöydät ja palattiin noutamaan Ellua.
No sit me muistaakseni mentiin siitä katsomaan uudestaan myyntipöytiä, jonka jälkeen lähdimmekin conista pois.

Mentiin bussilla Glorialle ja lagailtiin ja hihhuloitiin ja kierrettiin kortteli ja repeiltiin ja oltiin vähän tyhmiä.. Kunnes suuntasimme mäkkäriin.
Ja lagattiin sitten siellä, ja seuraamme liittyi Tua ja Reiska, kunnes sitten lähdettiin hakemaan noille jonotusnumeroa.

Jonossa sitten lagattiin ja se mies ja kamera tulivat haastattelemaan ja oli vähän silleen joo tere.

*~*~*~*~*

Keikka oli kokonaisuudessaan hieno, siisti ja kiva. SCREW oli helvetin hyvä bändi livenä, ja rakastuin tuon liven ansiosta heidän musiikkiinsa.
Okei mitä nyt sain turpaani, kun sain juomapullon ja sit joku saatanan saksalainen paska tullut ja lyönyt ja vienyt sitä pulloa, mutta löysin 2 Kasukin plektraa ja annoin toisen niistä sitten Ellulle.

Mentiin sitten SCREW jälkeen takaisin Mäkkiin, seuraamme oli liittynyt tässä vaiheessa Kiku ja Kyo (Tua ja Reiska olivat kadonneet johonkin) ja sitten vaan repeiltiin ja lagattiin siellä tunti pari.. :D

*~*~*~*~*

Ja vuoroon tulikin sitten iltabileet.. DJ SiSeNiä kuultiin pari kappaletta ennen GOTHIKAa.
Voin sanoa, että ihan helvetin ihana oli taas tuo GOTHIKAn live ja pidän tuosta bändistä ihan oikeasti ja paljonkin pidän.
Tuokin keikka oli siis hyvä ja näin. Mentiin sitten ostamaan keikan jälkeen niiden uusi albumi (joka ei ole vielä ilmestynyt, oltiin etuoikeutettuja ja kauppasivat meille sitä ennakkoon) ja saatiin Yoshikin nimmarit.
Ja sit puhuttiin sen kanssa vähän jotain randomia ja otettiin yhteiskuvat.

Lähdin sitten Kyon ja Kikun kanssa meille nukkumaan.. Ja päästiinkin sitten suihkujen ja iltapalan ja lagin jälkeen vihdoin neljän aikoihin peiton alle.

*~*~*~*~*

SUNNUNTAI


*~*~*~*~*

Aamu alkoi joskus puoli seitsemän jälkeen DIOn last dancen herättäessä minut aivan liian vähäisiltä yöuniltani.
No heräiltiin siinä sitten ja aamupalalla lagattiin ja puhuttiin kaikkee randomii.
Ja tukehduttiin kylppäriin, kun Kiku VÄHÄN suihkutteli lakkaa ja näin.

Puoli yhdeksän aikoihin suunnattiin Voimalalle ja mentiin sitten taas jonottamaan sinne.

Siinä odotellessa taas lagailtiin ja muuta mukavaa.

Ovet aukesivat ja suuntana oli DIOn myyntipöytä, jota sitten vielä kasailtiin ja siellä sai sitten odotella jonkin aikaa.
Oli oikein mukavaa, että Suomeen oli taas jäänyt ne jämät.
Oli kauhea miettiminen minullakin, että otanko photosetin vai julisteen, kun sai ostaa vain yhden tuotteen.. Päädyin sitten siihen ainokaiseen photosettiin mitä niillä oli myynnissä, ja sain sen juuri :D

Örr. Sitten menin Kikun ja Kyon kanssa käymään automaatilla ja meillä ja sitten palattiinkin takaisin coniin.
*~*~*~*~*
Vuorossa oli DIOn Q&A.
Olivat kyllä aivan ylisuloisia ja niiden vastaukset olivat ihania. Varsinkin ivyn vastaus siihen, mikä eläin hän olisi jos saisi valita. *w* Hän siis valitsi kanin, koska ne kuolevat silloin kun ovat surullisia.. ;____;

Ja Mikaru vastasi haluavansa olla leijona, silloin olin aika silleen ”Ooooo”, koska olin ostanut Mikarulle fanilahjaksi sellaisen neonvärisen kirjavan pehmoleijonan ja olin aika iloinen siitä, että osuin noin hyvin oikeaan :D

Nauroivat paljon ja olivat hämmentyneitä kun heiltä kysyttiin, että mitä pitävät fanfictioneista ja kun heitä paritetaan toisilleen.. :D ivy haluaisi itsekin kokeilla sitä kuulemma. Ja Mikaru selitti jotain randomia, mitä kukaan ei oikein tajunnut, mutta se oli aika aww ”Mitä jos kaksi kei fania kirjoittaisi tarinan ja toinen olisi täydempänä rakkautta kuin toinen” tjs… :3

Joo.. Voin sanoa, että olin jo ihan paniikissa (sisäisesti) sen aikana. Sydän hakkas kurkussa tuhatta ja sataa ja olin ihan itkun partaalla.
*~*~*~*~*
Nimmaritilaisuuden jälkeen sitten kyllä romahdin ihan totaalisesti. Heti kun pääsin pois sieltä parvelta ja pääsin istumaan aloin täristä ja itkeä hysteerisesti ja sainkin sitten sellaisen kivan harmaan ”sotameikin” koristamaan kasvojani, kun eyelinerit vähän levisivät..

Mutta nimikirjoitustilaisuus oli yksinkertaisuudessaan minulle kuolema.

Olin numero 8, muistaakseni, ja se oli oikein mukava päästä sinne ihan ensimmäisten joukossa.
Pyysin nimikirjoitukset tuohon kangaskassiini ja laitoin sen siihen pöydälle Denkan eteen kun tuli vuoroni saada nimmarit.

Denka katsoi sitä hetken ja oli sitten silleen ”Oo sukoi ne~” sopersin jotain ”Arigato”n tapaista hänelle, tai ainakin yritin. Denka sitten kirjoitti nimensä ja kätteli ja kiitti ja minä kiitin takaisin. Sen käsi oli niiiiiiin lämmin ja se ote oli vahva, mutta samalla lempeä.

kei katsoi kassia ja hymyili vain, kirjoitti nimensä ja kätteli ja kiitti. Minä kiitin.

Sitten oli Mikaru. Sisäinen paniikkini kasvoi ja oli oikeasti järkyttävän ongelmallista pidätellä kyyneliä, mutta onnistuin siinä kuitenkin. Mikarulla oli kauheat ongelmat saada se nimikirjoitus tuohon laukkuun, kun valitsi juuri paikan missä ei ollut alla mitään tukea ja se saikin sitten vedellä sitä kassin kangasta, että sai nimensä laitettua siihen.
Käteltiin, aaaa! se ote ♥ oikeesti, ja hän kiitti minua. Minäkin kiitin ja aloin sitten lagaamaan siinä Mikarun edessä, kun kassini vain siirtyi jo ivylle. Aloin ihan hädissäni kaivamaan sitä pehmoa liivini taskusta ja ojensin sen Mikarulle silleen ”Ano~ This is for you.”. Mikaru katsoi minuun hetken silleen hämillään, mutta kiitti sitten silleen ”Oooh, Thank you.” ja näytti sitä pehmoa ivylle, ja molemmat heistä alkoivat nauraa.

ivy sitten laittoi nimmarinsa kassiin ja käteltiin ja kiitettiin toisiamme ja lähdin siitä (ivyn käsi oli jäätävän kylmä, oisin vaan halunnut jäädä lämmittämään sitä :3)

No sitten sainkin sen kohtauksen, josta ei enempää.

*~*~*~*~*
Oltiin suunniteltu, että mennään katsomaan SCREW Q&A, mutta päädyttiin kuitenkin siihen, että käydään syömässä ja minä ja Anni palataan sitten hakemaan nimikirjoitukset, kun muut siirtyisivät Glorialle hakemaan niitä jonotusnumeroita.

No käytiin Mäkissä ja minä ja Anni saatiin oikeasti hotkia se ruoka, että ehdittiin ja juosta saatiin myös.
Nimikirjoitustilaisuus alkoi myöhässä ja luovutin vip-passini Annille, että hän pääsee sen jonon ohi ja annettiin Annin nimikirjoituslappu yhdelle tyypille, joka itki sitä ystävilleen, ettei päässyt siihen tilaisuuteen mukaan.

Anni sai nimmarit ja sitten juostiin, että ehdittiin bussiin.

Glorialla jonotettiin sitten. Ja ovet avattiin etuajassa, jouduin paniikkiin, kun en tajunnut sitä ihan heti..

Sisällä oli vielä myyntipöydän teko kesken, joten meni hetki ennen kuin pääsin liikkumaan, ja se ärsytti toisaalta, menetin sitten siinä sen eturivin paikan, mutta pääsin kuitenkin basistin/kitaristin eteen toiseen riviin.

*~*~*~*~*

Aicle. aloitti illan.
Ihan ok bändi.
Rakastuin niiden ulkonäköön :D
Ja musiikki oli ihan kuunneltavaa.

*~*~*~*~*

vistlip oli vuorossa seuraavaksi puolen tunnin odotuksen jälkeen.
Ärsytti sen keikan aikana, kun yhden tyypin pää oli koko ajan tiellä, ja senkin takia missasin Tomon ja Ruin suudelman… :(
Soittivat neiro-melody linen ja itkin sen aikana, koska yksinkertaisesti rakastan sitä biisiä.
Mutta joo, kokonaisuudessaan vistlip oli upea. Ja Umi oli ihan helvetin hot, Rui ihana, Tomo suloinen, Tohya aww ja Yuh etäinen minulle (eli en nähnyt sitä kovin useaan kertaan, kun ei ollut kovin montaa kertaa siinä meidän puolella hän).

*~*~*~*~*

Sitten olikin vuorossa inhottava puolen tunnin odotus taas, ja vaikka aika tuntui turhan pitkältä, kello vihdoin löi tasan ja DIOn intro alkoi.
KUOLIN.
Oikeesti heti alkuun soittivat last dancen ja siihen perään Yukihanan, Daite Nemure Zetsuboun ja GOD FORSAKENin.
Muutenkin koko live oli aivan helvetin upea, ja oli ihana nähdä se eturivistä. Oikeasti, en ole koskaan ollut keikan aikana NOIN sekaisin. Enkä kyllä ole koskaan huutanut tai laulanut mukana noin paljoa kun DIOssa tällä kertaa..
Ja moshauksesta nyt ei puhuta… Niskat paskana sen takia ♥

ivy otti keikan aikana ihan helvetisti kontaktia minuun. Anni mainitsi, että se vilkuili minuun monta kertaa.
Huomasin sen kyllä itsekin, ja niissä sen katseissa oli vähän sellaisia huolestuneita vivahteita, tai sitten ivy vain ajatteli, että siinä eturivissä on joku saatanan hullu.
Monta kertaa myös itsekin sitten ivya katsoin silmiin ja sain siltä pari hymyä osakseni.
*~*~*~*~*

JA SITTEN VUOROSSA ILLAN IHANIN, MAHTAVIN, TÄYDELLISIN, UPEIN JA MIELEENPAINUVIN HENKILÖ, MIKARU.
VOI LUOJA!

Siinä aika alkuvaiheessa keikkaa näytin vaan Mikarulle sydäntä kun se tuli siihen eteen laulamaan ja se vaan katsoi mua silmiin ja oli silleen *kieli poskeen* ja nuolaisi huuliaan.. AA!

Oikeasti ei löydy sanoja kuvaamaan sitä fiilistä, joka mulla oli keikalla kun huomasin, että ei helvetti, seisoin juuri siinä aidan ”korokkeen” edessä.

Ja sitten kun Mikaru ensimmäisen kerran hyppäsi lavalta alas ja nousi siihen suoraan eteeni, olin silleen EI LUOJA!

Joo oikeasti mun naama oli kirjaimellisesti Mikarun vatsalihaksissa sen keikan aika vitun monta kertaa. Ja Mikaru monta kertaa kaatu mun päälle ja kaikkee olin ihan muussina siellä sen alla, kun meinasin aina kaatua ja kaikkee, mutta ei se mitään. En sillä hetkellä välittänyt omasta hyvinvoinnistani yhtään.

Menin paniikkiin, kun Mikaru kiipesi siellä toisessa päässä sitä salia siihen aidan päälle ja hyppäsi yleisöön. Pelkäsin herran puolesta, että hän tippuu siltä aidalta ja olin ihan silleen ”nouuuu!”.
Ei onneksi tippunut, paitsi tuupattiin sieltä päältä yhdessä vaiheessa alas niin huonosti, että Mikaru törmäsi siihen DIOn bändäriin ja he kaksi sitten suoraan lavan reunaan.. (Toivottasti sitä bändäriä ei sattunut, sillä se näytti aika pahalta..)

No joo, se tuli sitten sinne meidän päähän.. Ja työnsin vähän itseäni siinä taaksepäin, että Mikaru saa jalkansa paremmin siihen kaiteelle.. Eikö herra sitten tarraa järkyttävän lujalla otteella ranteestani kiinni ja vedä itsensä siihen kaiteelle ylös minun avullani.
Pidin siinä sitten toista kättäni sen jalkojen ympärillä, ettei vaan kaadu, en halunnut, että Mikarulle sattuu mitään ;____;
No se hyppää sinne yleisöön ja näin.
Takaisin tullessa autoin sen turvallisesti siihen korokkeelle, vaikka satutin samalla niskaani ja vähän rannettani, mutten itse asiassa huomannut sitä niinkään kuin vasta myöhemmin.

Mikaru otti sitten lavalle päästyään minuun kontaktin heti, katsoi suoraan silmiin ja soi mulle maailman ihanimman hymyn!
Ja se liikkui sitten sinne keskelle lavaa takaisin ja kääntyi vielä ympäri, katsoi suoraan silmiini ja sanoi mikkiin ”Arigato.”
---
Oikeasti sulin ja kuolin.
Rupesin vaan itkee siinä.
Ja kei oli ilmestynyt siihen eteeni ja se vaan katsoi mua silleen ”omg o__o”
---
Se oli kyllä ihana, kun Mikaru vielä monta kertaa loppu keikan ja encoreiden aikana tuli siihen eteen laulamaan ja katsoi useasti silmiin ja otti oikeasti kontaktia.
Oikeasti sulin ja aa! Rakastan. Ihan oikeasti. En osaa selittää, mutta helvetti.
Kyllä oon hullu, mutta mä välitin tuolla keikalla Mikarun turvallisuudesta enemmän kuin omastani. En ois antanu ittelleni sitä anteeks, jos sille ois sattunu jotain siinä mun edessä. ;___;

*~*~*~*~*

Keikka sitten loppui ja romahdin ihan täysin, kun Vilma vaan tuli halaamaan mua. Itkin vaan sen olkaa vasten ja se yritti lohduttaa mua, enkä saanu sanoi suustani, etten itkeny mistään muusta kuin onnesta.

Oikeasti en tule koskaan unohtamaan tuota DIOn keikkaa, se oli ehdottomasti paras kaikista niistä kolmesta keikasta mitä DIO on Suomessa vetänyt.

Toivon, että tulevat piakkoin takaisin… Onemanille!

*~*~*~*~*
*~*~*~*~*
*~*~*~*~*

Oli ihana muuten tänään kun Vilman kanssa koulun jälkeen mentiin keskustaan, tarkoituksena oli yrittää bongata jotain bändin jäseniä, muttei bongattu vaan mentiin postitalon väinöön :D

Piti lähtee joskus kuudelta keskustasta, ja oli kiva sitten saada siinä seitsemän jälkeen Vilmalta puhelu ”et ei vittu me nähtiin aicle, vaikkei sil oo mulle välii, mut sit me nähtiin ne yhdet!!” ja sit ku en saanu selvää et ketkä yhdet niin olin vähän silleen. SHIT!
Olin just silleen, et mun tuurilla vittu ne näkee DIOt ja mitäs n. 15 min tuon ajatuksen jälkeen tulee tekstiviesti ”Mikaru ja Denka.”

Oikeesti juoksin vaan äidin luo ja aloin piipittämään sille siinä ja itkin siinä samalla. Se kilahti, mut mä vittu häivyin kotoo ja voin sanoo, etten oo koskaan juossut noin kovaa. Olin varmaan 3 minuutissa hakaniemessä..
Ja sit olin silleen, et mun tuurilla ne kuitenkin on jo mennyt…
Ja rautatieasemalle hyppään vaan bussista ulos ja juoksen.
Sit siinä Sokoksen kulmalla törmään vaan sellaseen japanilaisen kansan täyttämään laumaan..
Katon silleen ”EI VITTU”…
Siinä ne oli.
Denka ja Mikaru.
En vaan ehtiny kattoo niitä pitkään/puhuu niille, ku siin oli ne j-rock suomen tyypit…
Joo mut suuntasin sit Kamppiin ja olin sit Vilman ja Maijan kanssa siellä ja örr.

Maija lähti joskus ja jäätiin Vilman kaa sinne hengailee..
Moshailtiin vaan siin Scandikin edustalla ja joku japanilainen mies, jolla oli pitkät mustat hiukset, stalkkas meitä siinä yhdessä vaiheessa ikkunasta.. :D
Ja sit pari japsia siinä alakerran aulan koneilla naureskeli meille ja 8D

Häivyttiin sieltä sit joskus puol kymmenen ja tultiin kotiin.
Oisin vaan niin helvetisti halunnut kiittää DIOn jäsenii keikasta ja kertoo kuin paljon se merkkas mulle ja kaikkee, mut en saanut mahdollisuutta.
Lähetänpähän sitten jossain vaiheessa niille fanipostia, ois kyllä ihan hemmetin ihanaa, upeeta, mahtavaa ja kuolettavaa jos ne vastais sit, kun lähettää.


Mutta nyt meen hetkeks lagaa, ja lueskelee blogei..
Ja sit yritän mennä nukkumaan.
ei luoja.. kannattaa mutista ääneen..

Minä: Yhyy ;____; tyhmä nettisivu, EI TÄÄ OO D'n biisi se on ASAGIN soolo!! D:
Riku: Oooo! Who's ASAGI? Is it somekind of mushroom.. Asagi sieni.. :ppp *hyräilee*
Minä: Ei D: ASAGI on D'n laulaja
Riku: Teen?
Minä: no houh -____-''


oiih *--* Jos ASAGI ois sieni voisin mennä vaan metsään ja poimia sen :D

I really do love him ♥Maanantai 12.10.2009 01:57oikeesti, en ees tiiä kuin monta kertaa oon viikonlopun aikana kattonut ton videon ja nauranut :p
se on joku maailman suloisin pieni mies, joka merkkaa mulle enemmän kuin moni muu asia ♥ oikeesti miten yhden ihmisen nauru voi parantaa oloa niin paljon kun kain nauru mulla parantaa? ihmettelen oikeesti :omut oli kiva puhuu tänään ellun kaa meses :p
se ymmärtää mun tunteet dioo kohtaan! <3 :D

joo mut tää viikonloppu on ollut ihana ja paska ♥
en tiiä..

mut laitoin tänään paketin tilaukseen.. neo genisis vol. 40, arena special vol. 56, cure vol. 50 ja fool's mate no. 331 sekä sit toi mun kauan kuolaama gacton piano solo dvd *--* hihiii

tiistaina meen varmaan kampaajalle, en vaan viel tiedä ihan 100% varmasti et millaset hiukset vedän.. oon ajatellu jotain samankaltaista kuin rukilla on nykyisin.. mut en tiiä :o
jotenkin haluun vetää sivukaljut, but i'm not sure. ku sit vituttaa jos ne ei ookkaan kivat... :D


AI NIIN!
oon ihan sika happy, ku oon kirjottanut nyt kaks tekstii joihin oon ihan sika tyytyväinen.. silleen molempiin sain inspikset biiseistä (toinen gazen taion ja toinen girun crying rain) ja oon todellakin ylpee ittestäni, että sain tehtyy niistä just sellaset ihkut ja kauniit (okei vaikka itse sanonkin, niin sain kirjotettuu niistä molemmista oikeesti tunteelliset ja omalla tavallaan oikeesti ihan helvetin upeet) :))
- Vanhemmat »