IRC-Galleria

pikablokiMaanantai 05.12.2005 08:48

noniin. melkein viikko jo oltu taalla, aika mennyt nopeesti. osasyyna ehkis ahkera ulkoilu ja pitkaan nukutut paivat. paikalliset safkamestat alkoivat jo vahan kyllastyttamaan, joten kaytiin eilen makissa. niit on taalla aika paljon ja nayttavat olevan aika suosittuja. ateria maksoi 2 eukkii joten en valita. ravintoloiden kans joutuu valitettavasti olemaan aika nirso, koska aika harvassa on ruokalistoja englanniksi. jossain paikoissa on toki kuvat mut yhet kamut olivat tilanneet vahingos kivannakoisen kuvan perusteella alloja siansorkkia ja ma oon aina ollut huono lotossa, joten oon paatynyt turvallisimpiin mestoihin.

klubit taalla on ehka hienoimpia (sanoo kristo joka ei o koskaan oikein ollut missaan, joten ei o vertailukohtia kuin ehka tallinnasta). oltiin lauantaina riston kanssa sisseja, uudella klubilla oli deep dishin pojat soittelemassa 6 tunnin settii. muut vaihtarit ja tutut menivat karkaamaan untenmaille jo joskus kahden aikaan, mut me poimittiin viel kasin aikaan tahtia ja vatkattiin loppuhousei. sen jalkeen oli kyl aikalailla hajalla. mestoil oli ihan liikaa jengii ja koko ajan sai olla vaistelemassa jotain. harmi ettei taal o (tietaakseni) sunnuntaisin mitaan birdien tapaista mestaa, joutui tyytymaan narisevaan sankyyn huonostitoimivan lammityslaitteen hurinaan.
unirytmi on jokseenkin sekaisin kaiken ulkoilun jaljilta, mut sehan on vaan hyva. loma ja kaikkea.

nahtavyydet on jaany taal viel nakematta, tanaan 'kiivetaan' paikalliseen tv-torniin ja otetaan kuvii. on aika korkea. ja sit tarvii kayda ostamassa junaliput huomiseksi.
shanghai kutsuu :) ja lampimammat kelit.

terkkui!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.