IRC-Galleria

Jeejee!

Sitä vois taas pistää tämmösen kunnollisen merkinnänki välil. ^^

Meni taas koulupäivä aikas putkeen. Ekat kolme tuntia sain jopa tehtäviä tehtyä! :O Mut kyllä suurin osa tunneista ja itseasiassa koko koulupäivästä meni pelaillessa. ^^' Sit on taas vaikka mitä tilitettävää mutta emmä jaksa kaikkea ikävää kirjottaa. Vois kirjottaa jotain positiivistakin.

Noniin. Tossa viikon päästä perjantaina meikäläinen lähteepi risteilylle kaverin kans. :D Wohoo! Siit tulee jotai todella hienoo. Sitten 29.9 sitten virallisesti ainakin PITÄIS ilmestyä Kingdom Hearts 2 ja sitäkös meikä odottelee innolla! 3 tapaa saada se; joko saan ite jostain rahaa jotenkin, "mammabetalar", tai sitten toivon sen joululahjaks (ja jos en saa jouluna sitä niin sit synttärilahjaks :P). Joulusta puheenollen kohta sekin aika tulee. :P Ei sitä ajankulua huomaakkaan ku kohta on jo ensilumet maassa..ehkä. Btw. KH;n liittyen olen nyt Hollow Bastionissa tässä Expertläpipeluuprojektissa jos ketään kiinnostaa. Siis KH ygösessä.

Mitäs muuta hianoo.. kaveri kysäs jos joskus syssymmällä lähtis Hammerfallin... vai minkä yhtyeen se nyt olikaan, keikalle. Ei se Power Metal niinkään iske mut kaverin kanssa keikalla - ei huono idea todellakaan! Sen sain ainakin Tuskafestareilla huomata. Se ku kuiteski lupas tulla vastaavasti Rammsteinin keikoille mun kans. ^^

Huomenna olis tarkoitus ehkä mennä kaverin henkiseks tueks ostamaan Munchkin 4;sta. Jään odottamaan sitä innolla.

Munchkinit rules! Ja Rammstein rokrok! \,,/

s00n moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.