IRC-Galleria

<3Lauantai 17.04.2010 13:50

Rellumarei :D + J-P=J enny <3

"Jämsä ja himos reissu"Maanantai 22.03.2010 18:37

Reissulla tapahtui kaikenlaista, tyhmää, hauskan ja muunlaista. Tuli sitä paljon sekoiltua, ja pakoputki myös bussista irrottua. Ei se meininkiä masentanut eikä kyllä sitä myöskään nostattanut. Näki Jämsässä myös paljon Jämsäläisiä, joita oli tietysti kaiken ikäisiä. Kysyin minä reittiä elokuvateatteriin, kun Liisa Ihmemaassa katsomaan mentiin. Sanoi eräs Jämsäläinen näin: On Elokuvateatteri sillalla päin, joka on tuolla jossain mäessä vain. Tunnistatte sen VALKOISESTA KATOSTA. Mies lähti pois päin ja rupesimme nyt miettimään näin: On meillä monta miljoonaa vaihtoehtoa olemassa, sillä kaikki katot ovat aivan lumessa O.o . Tuli järkevä kuva Jämsäläisistä... Mutta juu... Tuli sitä myös saunassa käytyä ja siitä suoraa pihalle lähdettyä. Oli siellä maukkaan näköinen hanki, ja aijoin juosta sen halki. Lunta näytti olevan vain pari senttiä ja aijoin sinne pian hyppiä. Arvioni aika paljon heitti ja lumi salaisuuden peitti. Oli siellä lunta melkein metri, ja se minut kyljelleen heitti. Kun sieltä ylös pääsin takaisin uudestaan hyppäsin :D Sitten vierestä juoksi porukkaa avantoon, laittoi se minut moneen havaintoon. Olisi pitänyt mennä jo sisälle saunaan, mutta lähdinkin heidän peräänsä mukaan. Kolmantena hyppäsin kylmään veteen, kun kiilasin erään toisen eteen. Ylös päästyä alkoi juoksu, tuli sisältä myös jo iltapalan tuoksu. Saunassa vielä hetki tuli juteltua, sitten myös vaatteet tietysti päälle puettua. Jää kyllä tämä reissu mieleen, AUH purasin vahingossa kieleen :( O.o HEHHEH LOL :D
Homma lähti käyntiin siitä kun lähdin nummelasta 10 aikaan yöllä helsinkiin. Siellä näin kavereita ja lähdimme heidän kanssa fabric nimiselel klubille. Klubilla oli pieni show meneillään jo valmiiksi, kun automatkalla helsinkiin tuli juotua puoli pulloa salmaria... Klubilla aika meni hyvin tanssiessa ja muuta säätäessä. Tuttujakin tuli nähtyä aika paljon.

Klubilta kun oli aika lähteä tuli siinä säädettyä kavereille kyytejä himaan. Lopulta asiat tuli järjestetyksi ja jäin sitten miettimään mikä jäi vikaan. Itsellä ei ollut kyytiä kotiin... Noh käyttö tilillä oli 10 e jotka olisivat riittäneet bussiin. Ainoa vika siinä oli, ettei niitä pystynyt nostamaan tililtä. Soitin sitten parille muulle kaverille ja kyselin, että olisiko mahdollista mennä heille yöksi. En sitten jaksanut kauaa kysellä joten rupesin miettimään muita vaihtoehtoja. Paras tuli heti ensimmäisenä mieleen: EIKÖHÄN TÄSTÄ SITTEN LÄHDETÄ KÄVELEMÄÄN. Matka ei sitten ollut vaan kuin 47 km.

Lähdin sitten tallustelemaan kampilta nummelaa kohti. Pari kilsaa tuli käveltyä kunnes eräs toinen kaveri soittaa taas kampilta, että hänellä ei ole yö paikkaa vielä. Kerroin hänelle sit mun ideasta lähteä kävelemään nummelaan jne. Kaveri sitten siihen: Et kyllä lähde kävelemään sellaista matkaa ooks sä ihan hullu? Tuu tänne kampille takas ja katsotaan mitä keksitään. Noh sitten lähdin takaisin kampille päin. Siellä sitten tuli säädettyä hetken aikaa ja käytyä mäkissä ja muuta. Kello läheni neljää ja päätin kumminkin lähteä Nummelaan kävelemään :D. Siitä lähti sitten reissu käyntiin. Kampilta rokki mäkille aika meni nopeasti ja siinä välissä toinen kaveri soitti. Hänkin sanoi mua hulluks ja matka taas jatku :D.

Sitten pääsin moottori tielle. Eiköhän tästä sitten maratooni lähde käyntiin. Tässä vaiheessa laitoin kännykästä ajastimen päälle, että kauanko mulla menee aikaa päästä nummelaan. Matka sitten kului ja kului laualaessa ( Jos sitä lauluks voi kutsuu). Matkaa sitten oli mennyt noin tunti ja siinä kävelin pitkää moottoritietä loskassa. Eli moottoritie ei ollut kuuma :D. Pelle Miljoona ei ollut siis paikalla :(. Mutta takaisin aiheeseen. Yhtäkkiä vilkut rupesinvat välkkymään takanani. Poliisihan se siellä :).

Poliisi: No hyvää iltaa mihinkäs pojalla on matka?

Timo: Nummelaan tässä olen menossa.

Poliisi: Nummelaan? :O oletko sä tosissas?

Timo: Joo joo seuraava bussi menisi vasta aamu 8 ja tililtä
ei pystynyt nostamaan rahaa niin ajattelin lähteä kävelemään.

Poliisi: Tiedätkö sä kuinka pitkä matka tästä on Nummelaan?

Timo: No joku 47 kilsaa.

Poliisi: Ja Tiedätkö sä kuinka kauan tässä menee sit kävellä?

Timo: No joku 5 tuntia ainakin

Poliisi: Ei riitä. Mistä sä olet lähteny kävelemään?

Timo: Kampilta.

Poliisi: no huhhuh.

Poliisi: No mitäs me nyt sitten tehdään. Ei me voida sua tähänkään
jättää.

Timo: Jaa a.... hmmm

Poliisi: No hyppääs kyytiin niin keksitään jotain.

(poliisi pyytää henkilöllisyys todistusta ja soittaa: )

Poliisi: No morjens. Me poimittiin tästä moottoritien varresta eräs REIPAS nuori mies kyytiin ja hän oli suuntaamassa Nummelaan päin kävellen. Noin 47 kilometriä matkaa pojalla että pystyttäisiinkö hänelle jonkun moista kyytiä saamaan?

Puhelimen päässä: Mitä vitt*a oletko sä tosissas. ( muuta en kuullu :D )

Kyytiä ei sitten pystytty muualta järjestää, joten ehdotin, että voisin jäädä jollekkin 24 h paikalle odottamaan omaa kyytiä. Tässä vaiheessa toinen poliisi toisen vieressä kysyi ,että mitäs sitä oltiin helsingissä tekemässä? Baareja kiertelemässäkö?

Timo: Ihan kavereita moikkaamassa ja käytiin fabricissa.

Poliisi:Okei... No mutta eiköhän me sut nyt sitten kotiin heitetä niin saadaan yksi yön sankari teko tehtyä ja saa illalla kotiin mennä rauhassa ryyppäämään.

Timo: (reps) :D

sitten ne kyseli vähän mun koulun käynneistä ja muista matkan ajan kuluks. Vauhtiakin oli aika paljon, johon toinen poliiseista sanoi, että älä ota tästä ajotavasta mallia ( vauhtia n.150km h :D )

Himaan päästyä pienet hymyilyt ja salkkareita katsomaan XD. Meni kyl maratooni vähän pieleen mut olikin toi vähän erilaista :DEI KUKAAN TÄTÄ JAKSA LUKEA XD

LOLKeskiviikko 20.01.2010 13:43

Aika laittaa puhelin hetkeks pois käytöstä ... 110 e laskuu jo tältä kuulta O.o En siis oikeesti puhu paljoa...

VitsitTorstai 14.01.2010 02:56

vähä vitsejä XD


Miksi vanhemmat miehet haluavat pelata golffia?
-Se on ainoa tapa saada kepin päästä lentämään jotain valkoista.


Ruotsalainen sotalaiva oli partioimassa, kun se näki edessäpäin valoa. Kapteeni käski ottaa radiolla yhteyttä tuohon toiseen laivaan.
- Olette kurssillamme, väistäkää!
- Ei, teidän on väistettävä, kuului vastaus.
Kapteeni hämmästyi ja suutahti:
- Täällä puhuu kapteeni. Siirtykää heti kurssiltamme.
- Me emme aio väistää, kuului taas vastaus.
Nyt kapteeni suuttui tosissaan.
- Väistäkää heti! Tämä on sotalaiva!
- Väistäkää itse. Tämä on majakka.


Punahilkka oli menossa viemään isoäidilleen eväskoria ja joutui kävelemään metsän halki. Yhtäkkiä hän näki pusikossa ison pahan suden. Hän kysyi:
-Miksi sinulla on niin suuret silmät?
johon iso paha susi vastasi:
-Hus, mene pois. Etkö näe että mä oon paskalla!


Kalle pyrki poliisikouluun. Hän joutui kokeeseen. Poliisimestari tempaisi pistoolin vyöltään, tähtäsi Kallea ja ampui luodin tämän hatun läpi. Ilmekään ei värähtänyt.
- Loistavaa, läpäisitte kokeen, poliisimestari sanoi. Tässä teille satanen, ostakaa uusi hattu itsellenne.
Kalle otti rahat ja kysyi:
- Entä housut?


Kädettömät pelasivat jalkapalloa ja jalattomat istuivat katsomossa. Pallo lensi katsomoon.
Kädettömät huusivat:
“Potkaiskaa tänne!”
Katsomosta kuului:
“Vetäkää käteen!”


Äidinkielen opettaja kysyy oppilailtaan:
-Mikä aikamuoto on kysymyksessä, jos sanon “Minä olen kaunis?”
-Mennyt!, Jaska huutaa takapenkiltä.

:)Perjantai 01.01.2010 10:04

Uusivuosi uudet kujeet :D

jeejjee :D 11.12.09Lauantai 12.12.2009 03:22

hyvin se Alice Cooper veti keikal ^^

:)Lauantai 12.12.2009 03:21

☻/
/▌
/ \
kopioi tämä päiväkirjaasi 30sekunnin aikana niin
sinulle tapahtuu huomenna jotain hyvää

[Ei aihetta]Lauantai 12.12.2009 03:20

☻/
/▌
/ \
kopioi tämä päiväkirjaasi 30sekunnin aikana niin
sinulle tapahtuu huomenna jotain hyvää