IRC-Galleria

tällänen mä sit oon testin mukaan ;>Lauantai 03.06.2006 16:06

URHEILULLINEN

Arvo-ja asennemaailmasta…

Urheilullisuudessa kyse on ennen kaikkea asenteesta. Urheilulliset ovat itsevarmoja ja rohkeita. Heillä on voimakas kilpailuvietti ja suuri määrä kunnianhimoa. He hakeutuvat mielellään tapahtumien keskipisteeseen, janoavat kuuluisuutta ja vaikutusvaltaa. He uskovat vahvasti omiin menestymisen mahdollisuuksiinsa ja suhtautuvat tulevaisuuteen optimistisesti. Urheilulliset eivät kuitenkaan ota menestymisestään paineita. He kokevat vähemmän stressiä kuin nuoret keskimäärin.

Hauskanpito ja kokemuksellisuus ohjaavat voimakkaasti urheilullisten käyttäytymistä. Useat heistä mittaavat oman elämänsä onnistuneisuutta juuri kokemusten määrällä. Urheilulliset arvostavat ruumiillista kulttuuria ja usein heidän etsimänsä elämykset liittyvät tavalla tai toisella aistinautintoihin.

Urheilulliset ovat itsevarmoja ja ulospäinsuuntautuneita. Heillä on tavallisesti paljon ystäviä ja laajat sosiaaliset verkostot. Heidän arvomaailmassaan korostuvat voimakkaasti henkilökohtaiset sosiaaliset suhteet.

Kiinnostuksen kohteista…

Urheilulliset ovat erittäin kiinnostuneista liikunnasta ja urheilusta. Suosituimpia harrastuksia heidän keskuudessaan ovat sähly, jalkapallo, punttisali, jääkiekko ja autot. Urheilun ja liikunnan lisäksi he ovat hyvin kiinnostuneita seksistä, musiikista, viihde-elektroniikasta, elokuvista, tietokoneista, matkailusta, terveydestä ja hyvinvoinnista, juhlimisesta sekä elämyksistä.

Urheilullisten elämäntyyli näkyy voimakkaasti myös heidän mediapreferensseissään. Kun he lukevat aikakauslehtiä, he syventyvät mieluiten sarjakuvalehtiin, auto- ja tekniikkalehtiin, tietokone- ja konsolilehtiin sekä urheilulehtiin. Suosittuja lehtiä urheilullisten keskuudessa ovat esimerkiksi Aku Ankka, Mikrobitti, GTI, Tekniikan maailma ja Tieteen kuvalehti. Televisiosta he mieluusti katselevat urheilua, elokuvia, komediaa, uutisia ja jännityssarjoja.

Tähän ryhmään kuuluu noin 16 % suomalaisista 15-25-vuotiaista. Ryhmään kuuluvista miehiä on 94 %.

http://www.1530.fi/omaprofiili.php

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.