IRC-Galleria

SkorppariTorstai 15.05.2008 16:32

Tarjoat kumppanillesi suunnatonta kiihkeyttä, kestävää rakkautta, voimakasta intohimoa ja järkkymätöntä lojaalisuutta - kunhan hän on vain uskollinen. Olet mustasukkainen ja melko kiivasluonteinen. Kumppanisi hairahdus tietää rajuja yhteenottoja. Et läheskään aina paljasta todellisia tunteitasi, mikä hämmentää ehkä muita ja kumppaniltasi vaaditaankin hyvää harkintakykyä. Mielialasi vaihtelevat ja harrastat itsetutkiskelua, mutta et yleensä näytä sitä ulospäin. Kumppanisi saa usein tietää ongelmistasi vasta kun raivostut tai masennut.

Skorpionit ovat hyvin fyysisiä, ja seksi onkin heille kaikki kaikessa. Skorpioneilla on viileä ja varautunut ulkokuori, siksi seksi on heille hyvä tapa näyttää tunteitaan ja halujaan.

Aluksi Skorpionit ovat ujoja, mutta kun vaatteet alkavat vähetä, voi viileän ulkokuoren alta löytyä villi rakastaja. Skorpionit haluavat rakastella usein ja pitkään, mutta heidän pitää rakastaa kumppaniaan. He saattavat turhautua pelkästä silittelystä ja hyväilystä. Skorpioni kaipaa kunnon toimintaa.

Skorpionit eivät halaile ihmisiä huvikseen, vaan kosketus on aina merkki jostain syvemmästä. Intohimossaan Skorpionit ovat tähtikartan mestareita. Seksi on syvää, sielukasta ja tulista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.