IRC-Galleria

Joopasen jooKeskiviikko 19.12.2007 20:53

Ihmiset on kivoja ja muutenki viihdyn täällä.
Tämä päivä on ollut vallan mainio. Olen ottanut melkein kokopäivän aurinkoa ja ihanat rusketusrajatki on jo. Lämmintä ollu 40 astetta ja aurinko paistaa täydeltä taivaalta. (Mut siis eihän siis enää paista ko kello on jo kohta 00.00.)
Eiku hei joo! Lukuunottamatta yhtä pientä välikohtausta, joka sattui tässä päivällä. Siis ette voi mitenkään ees arvata miten alentavaan ja orjamaiseen työhön jouduin keskellä loman viettoa ja kaunista päivää!
Kaikki alkoi siitä, kun olin huoneessa kaikessa rauhassa laittamassa hiuksia ja miettimässä mitä laittaisin päälle kun lähden tuonne alas. Noh, hetken kuluttua joku koputti oveen ja ihmettelin kuka saakutti siellä on ja tuumin uskallanko edes avata, sillä luulin että isällä oli avaimet mukana ku se lähti jonneki. No, avasin oven ja isähän se siellä tulla taapersi onnellisen näkösenä ja avaimethan ne möllötti tuossa pöyällä.. eikä hetkeäkään kun puhelin soi. iskä vastas ja rupes lässyttämään jotaki thai kieleksi, josta tietysi ymmärsin kaiken hyvän kielipääni ansiosta! Puhelun lopetettuaan hänen mafiamiehensä kanssa jolle sanoi että hänen on pietettävä huolta minusta kun ei itse ole paikalla tai tulee ruumiita ja heidän mafiansa on muisto vain ja jotaki tuommosta se höpötti.. en oikein pysyny mukana. NO mutta kumminkin! Puhelun jälkeen, rakas isäni laittoi kengät takaisin sieviin pieniin jalkoihinsa ja juuri kun hän oli ovella hän pysähtyi, käänsi selkänsä ja katsoi sivusilmällä juurikin sillä samalla vanhalla ketun katseella, oli hetken hiljaa ja tokaisia tekopirteänä: "Roosa kuulepas, ku minä lähen nyt käymään tuossa baarilla niin sinähän voisit vaikka aikasi kuluksi pestä nuo lukuisat astiat tuolta pois, kun ei sinulla näytä parempaakaan tekemistä olevan!" Ja ennenkuin ehdin vastalausetta sanomaan, johtaja Nuorgam törkkäsi minulle tiskiharjan käteen ja sekunnissa oli jo mennyt ovesta ulos. Noh, sinne minä raukka parka sitte jäin yksin tiskiharjani kanssa laukomaan ärrä päitä ja manaamaan kuinka ihana isäni osaa välillä olla.
Ja se, kun hän sanoi että "ei sinulla näytä parempaakaan tekemistä olevan", oli merkki siitä että hän esitti olevansa muka näkemättä hiustenlaitto ja vaatteitten päälle pano operatiootani ja siispä sivuutti sen kokonaan.
Mutta yllätys yllätys, päätin olla tekemättä siitä sitten sen isompaa juttua, enkä lähtenyt pesuharjan kanssa johtajan perään, vaan kilttinä tyttönä tiskasin astiat pois ja sen jälkeen lähdin helvetin kyytiä vieläki nopeampaa kaupungille shoppaamaan!

Ja tämäkin koko romaani vain muutaman lika-astian takia! Mutta onhan se hyvä olla edes jonkunlaisia periaatteita kullakin tässä maailmassa. Ja minun periaatteeni on, että loman aikana ei tehdä töitä!
..varsinkaan pestä astioita jollaki vitun pesuvadilla ilman minkäännäköstä kunnianosotusta edes....

By: Roosa-M

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys