IRC-Galleria

Voiko onneni olla enää parempi?Perjantai 02.11.2007 13:07

Rakas päiväkirja, miksi minulla on näin paska tuuri??

Eilen lähin viisaana tyttönä pelaamaan salibandya ja tietenki olin ihan tohkeissaan, ku en vuoteen ollu pelannu.. No, siinä sitte ruvettiin pelaamaan ja innostuin vähän turhanki paljon, että juoksin jopa niin huolimattomasti, että onnistuin taittamaan nilkkani.. ja sehän nyt tietenkään ei sinänsä ollu ihme, että se olin juuri minä joka sen nilkan satutti..
Niin ja edeltävänä tekiänä siihen, että nilkkani oli jo aiemmin kipeä, johtuu siitä että perjantaina tuli vähän remuttua sen verran että oli niin kiire portaat alas, että päätin sitte tulla ne vähän vauhdikkaammin, eli kompastuin portaissa ja loppu matkahan portaita pitkin meni nopeasti ja hiukan kivuliaastikin...........

Nooh, äsken tulin terv.keskuksesta ja siellä sitte meniki vähän odotettua pitempään.. kaheksaksi sinne menin ja kahesti piti käyä röntgenissä ja kuin myös lääkärin vastaanotolla..
Tulin jopa ihan kohtuu hyvin tällä kertaa toimeen niitten valkotakkien kanssa! mitä nyt vähän meinas taas pinna palaa, mutta fiksuna tyttönä hillitsin itseni, enkä järjestäny mitään sen suurempaa näytöstä. =)

Lopputulos on nyt semmonen, että nilkassa on lievä hiusmurtuma ja nivelsiteet revähtäny..
Ja kepithän luonnollisesti sain, rok rok...
Ja mahtavan tehokasta lääkettä josta menee pää ihan pyörälleen! :S

Mutta tässä se nyt taas todettiin, se mikä ei tapa, se vahvistaa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.