IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

994Maanantai 15.09.2008 22:38

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. !

1. En sanonut sulle tarpeeks aikasin että rakastin sinua. Olet yhä tärkeä, mutta musta tuntuu että välttelet mua. Onko sulla vielläkin tunteita mua kohtaan? Mä ihan oikeesti kaipaan niitä aikoja joskus hirveesti, meillä oli tosi hauskaa mut ajat muuttuu. Toivon et oot onnellinen.

2. Anteeksi. Mä tajusin vasta vuoden myöhässä, kuinka mä satutin sua. Mä tunnen yhä itseni petturiksi, kyllä mä sua rakastin. En ollut vaan varma sun tunteista, kunnes sain kuulla ne muilta tahoilta. Anteeksi, anteeksi. Toivon et tunnistat tästä itsesi koska en uskalla sanoa sitä suoraan.

3. Susta voi joskus tuntua, että en välitä susta. Sä oot mulle tärkeintä ja tää on niin jauhettu juttu jo et pelkään, ettet usko sitä. Mä epäilen kuitenkin, että meidän fiilikset on erilaiset. Tai sitten et ymmärrä, että kasvista tulee pitää huolta koko ajan, muuten se kuolee. Ei se riitä, että kukkaravinteet ja vedet antaa sille vaan sen jälkeen, kun se on ostettu. Ihan niin kuin suhde. Tää kaatuu, jos meistä vain yksi panostaa suhteeseen. Mä en halua olla itsestäänselvyys.

4. Tää on hankala myöntää, mut vaik mä en oo susta pitäny lähes koskaan elämässäni, merkitset silti mulle paljon. Mä vaan en osaa sanoa sitä.

5. Siitä on jo kauan, mut meidän suhde muutti mut jotenkin. Löysin tavallaan itseni. Meidän suhteesta silti mun mielestä olis voinut tulla enemmän, ei erilaisuus pilaa suhdetta. Mä myönnän, ettei se olis kestänyt, mut se loppui liian aikaisin. Olisit ehkä säkin oppinut elämästä enemmän.

6. Oon nähnyt unia viime aikoina siitä, että katoaisit/kuolisit pois ja ne on opettanu mua tuntemaan, kuinka kamalaa olis ilman sua.

7. Oot mun ainoo hyvä ystävä tällä hetkellä ja toivoisin, et mäkin olisin sulle enemmän. Me nähään päivittäin mut silti kumpikaan ei tiedä kummastakaan paljoakaan. Haluaisin olla ystäväsi.

8. Mä oon huolissani susta. Sä et ole lihava ja mäkin tunnen itseni sellaiseksi, kun sä puhut asiasta. Ei karkkipussi tai sipsipussi tee ketään kerralla lihavaksi, on sairasta tarkkailla kaloreita alipainoisena. Googleta "fat people", niillä on oikeesti ongelmia. Liika laiha on rumaa, et ainakaan ole kaunis luurankona. Oon silti ilonen että oot saanu elämäs vähän parempaan suuntaan, älä välitä menneisyydestä.

9. Ärsytät mua todella ja tunnen vastenmielisyyttä jokaisesta ajatuksesta, joka liittyy suhun. On väärin pakottaa jättämään hyvä ystävä. Mä en vie sulta miestä, ei todellakaan kiinnosta. Enkä mä hyväksy mitään mustasukkaisia uhkailuja, me kumpikin tiedetään, mitä meidän kahen keskeisestä väkivallasta tulisi. Älä luule itsestäs liikoja, ei ihmisiä voi kahlita. Toivoisin, että pyytäisit käytökseltäsi anteeksi, silloin me voitaisi tulla toimeen taas. Muista kuitenkin kuinka monta kertaa mä olen pelastanut teidän suhteen!

10. Mä pidän susta, mutta ärsyttääkö mussa joku? Mä ärsytän monia ja oon aina valmis pyytämään anteeks ja korjaamaan asian. Meil oli joskus tosi hauskaa ja haluisin et olis taas jälleen.

11. Mä olin suhun salaa ihastunut, mutta se meni ohi. Säkin olit muhun, mut toivottavasti ymmärrät, miksi meistä ei voinut tulla mitään. Älä silti kosta mulle mun ystävien kautta.

12. Anteeksi, mä tein tosi väärin. Mä toivon, et voisin taas tulla juttelemaan, mut en vaan kehtaa.

13. Voisin katkaista kurkkusi, jos näkisin sut. Pilasit mun ystävyyssuhteet ja alotit järjettömät juorut, oot jäänyt kiinni. Silti kiitän sua, koska mua odotti parempi elämä nurmijärvellä, kärsi sä nyt siellä edelleen. Ei oo ikävä. PS, musta oli väärin et sä sen jälkeenkin yritit viedä multa ystäviä. Paskanvitut ei onnistu!

14. Etkö huomaa, että ihmiset näkee sun teeskentelysi läpi? Mä en oo siitä vihanen, mut lopeta kohtausten esittäminen, säälin haku vaan karkottaa kaverit. Oo rehellinen, ihmiset pitäis susta enemmän, jos olisit oma itses. Mä en myöskään haluu mitään pahaa sulle, oon aina sun ystäväs ja haluun vaan auttaa.

15. Oon pettynyt, luulin et me ollaan kavereita. Ilmeisesti sä vaan haluut ihmisestä kaiken mahdollisen hyödyn ja sit unohdat. Anna olla, mul on parempiakin ystäviä.

16. Anteeksi, että oon laiminlyönyt sut. Mennään kahville ja kuvaamaan jälleen, oot todella mukava ja pidän sua ystävänä.

17. Olet oikukkain kaveri, jonka tunnen. Oli silti vilaukseltakin hauska nähdä ja haluaisin viettää kanssas aikaa enemmänkin.

18. Älä anna sen kaverisi viedä sua mukanaan, merkkivaatteiden pitäminen ei tee ihmisestä "oikeata." Etsi parempia kavereita, olen huolissani susta.

19. Lopeta se määräily ja egoilu. Kukaan ei kestä sua, sä et ole aina oikeassa ja saisit ottaa muutkin huomioon. Hän ei pidä sinusta myöskään, joten painu vittuun tai opi käyttäytymään. Pyydä anteeksi, tavaroiden heittely ei ratkaise mitään. En ymmärrä, miten sua kestetään.

20. Jätä se, paremiakin on olemassa. Toistat samaa asiaa, jonka ystäväsi teki. Ymmärrät kyllä. Irti päästäminen on vaikeaa, mutta aiheutat muillekin ongelmia. Pistä se ainakin ruotuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.