IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

375Tiistai 29.08.2006 22:07

vähäX 5115t11..

mun kone formatoidaan -_____- 1356 haittaohjelmaa tullu vaan sen takia et joku oli ottanu palomuurin johdon irti seinästä -___- kiitos mutsi näin paljon sun joka toinen päivä olevasta siivoamisesta on hyötyä!

sit viime viikonloppuna eräs henkilö katkas ystävyyssuhteensa muhun.. väitti etten arvosta sitä :D yritin siinä selittää et jos en arvosta jotain ihmistä ni en haaskaa aikaani sellaiseen henkilöön. no, kai sil on joku teinijuttu päällä.. muistan joskus 3-6 vuotta sitten kun vielä sanottiin kavereille ja ystäville et sä oot tyhmä mä en enää oo sun bestis.. enää ei semmosa kyllä ite tuu tehtyä kautta kuolleen ruumiini :D jotkut ei vaan oo kuullu asioiden selvittämisestä.. vai onks se OUT nykyään? siis asioiden selvittely? no eipä hätää mulla kyllä on parempiakin ystäviä jotka sentään jos suuttumisen aihetta tulee niin selvittää asian ja jotka sentään arvostaa meidän välistä ystävyyttä.

[angstaaminen on sitä että jotkut viiltää ranteensa auki jonkun 69eyesin tahdissa, galleriapäiväkirjaan omasta elämästä kirjoittaminen on eri asia ;) kun tästä nyt on valitusta tullut]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.