IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

1107Tiistai 03.03.2009 16:34

Herraisä.

Oon niin kyllästynyt katsomaan ihmisten kuvia, joiden kuvatekstissä/huomiossa/sälissä/whatever lukee "oon läski", "läski paska", "mursu" tai mitä tahansa muuta, mikä vihjaa kuvassa olevan henkilön olevan lihava. 100 % näiden kuvien ihmisistä on varmaan muakin laihempia. Se tosiaan ärsyttää/rasittaa/suututtaa. Jos menee sanomaan asiasta jotain, kuten "et sinä mikään läski ole", vastauksena tulee "oompas, hirvee mursu!" Voi luoja. Lopettakaa se jo, seuraavista syistä:

1. Me kaikki muut tiedämme, että se on vain paskaa huomionhakua. Kukaan ei jaksa viittä tuntia väitellä kanssanne, että sinä et ole läski. Mikä ilmeisesti kohottaisi itsetuntoanne, mutta ihmisiä ei kiinnosta. Olette sitten läskejä, no can do. Ja pyörä pyörii.

2. Ihminen ei ole läski, jos on 36 kokoa ja 175 cm pitkä. Ei myöskään, kun mahassa pikkasen pullottelee. Katsokaa vaikka jotain malliohjelmaa: kun he "laihat" ihanat mallit istua lysähtävät alas, heilläkin on makkaroita! Jos nämä makkarat sitten häiritsee, niitä voi vähentää tekemällä vatsalihaksia. Niin, vatsalihaksia. "Hyi liikuntaa!" tiedän, mutta sillä niistä makkaroista pääsee. Jos silläkään. Kunhan ette rupea ylikuntoilemaan ja kuolette anoreksiaan.

3. Lihavilla ihmisillä voi olla oikeasti ongelmia vartalonsa kanssa, joten jos teiltä tippaakaan sääliä/sympatiaa löytyy, luulisi teidän ymmärtävän, miten paljon nämä "hyi oon läski"-jutut heitä miellyttävät. Ole siinä kokoa 46, kun joku 10 kokoa pienempi pikkuteini valittaa painostaan. Sama pätee ihmisiin, joilla on oikeasti anoreksia. Miettikää nyt hyvät pennut!

4. Jos kerran oot niin hirveä läski, miksi helvetissä otatte itsestänne kuvia pikkuisissa sortseissa, minareissa, korseteissa, napapaidoissa yms kireissä asusteissa!

5. Vielä kerran, kaikki tietävät, että nurisemisenne on pelkkää teinin huomionhakua. Samaa voi verrata "hyi olen ruma"-teksteihin. Te ette tule saamaan "et sä ole läski" -kommentteja kuviinne. Ette. ETTE!

PS: Niille, jotka meinaavat kommentoida seuraavia asioita tähän, vastaan jo tässä.

"Mutkun mä oon oikeesti läski!" (kyseessä 170 cm tyttö, kokoa 36, sopivan oloinen)
- Et ole. Lopeta se jo, katso kuvia oikeasti painostaan kärsivistä ihmisistä. Keskity johonkin hyödyllisempään, hanki harrastus tai muuta ajanvietettä.

"Miks te laihat aina valitatte painosta blablabla" (kyseessä xl-nainen)
- Puhuin juuri teidän puolesta...

"Mua ei kiinnosta nää, mä saan olla läski jos mä haluan, ei muiden siit tartte välittää!"
- Miksi elät vielä, jos et välitä muista ihmisistä? Saat olla läski mun puolesta. Älä vaan mainosta sitä. Jos mainostat, älä valita saamastasi negatiivisesta palautteesta.

"Emmä sitä läski-juttua kuvissa oikeesti tarkota"
- Mistä vitusta me se tiedetään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.