IRC-Galleria

kylänkävijä

kylänkävijä

on maallikko <3
Pitihän se tämmöiseenkin vielä langeta..Listaan siis tähän 5 jotakuinkin omituista tapaani. En kuitenkaan tahdo nakittaa tätä pakolla eteenpäin kenellekään, kuten näissä yleensä on tapana. Kopsatkoon ken tahtoo.


1. Ajelen kuluneiden urien ulkopuolella tien oikeassa reunassa. Jännittävää ainakin takavetoisella autolla talviaikaan, etenkin jos sattuu vauhdissa tipahtamaan lumipolanteen päältä takaisin syvään ja kapeaan uraan, mutta säästää kai rengasta ja vähentää jylinää.

2. Pesen jalkojani ilman, että käyn suihkussa. Vaikkei muuten nuhruinen olo olisikaan, on se kamalan nihkeä tunne siitä, että on pitänyt talvikenkiä esim. koulussa sisällä joskus koko päivän. Se on saatava pois.

3. Arvioin ruokaa lautaselle annostellessa tarkkaan, kuinka paljon jaksan syödä. Jos määrä heittää parilla lusikallisella, jätän usein juuri sen muutaman hernettä syömättä. (Tätä muut yleensä naureskelevat; 'et sitten noita jaksanu syödä' :D )

4. Käytän älyttömästi aikaa pestyn pyykin ripustamiseen mahdollisimman suoraan, sillä silittäminen kiinnostaa kuin kilo sitä itseänsä enkä laitteitakaan sellaiseen omista.

5. Hyysään paperisaastetta aivan liikaa! Joku lehti makaa pahimmillaan toista vuotta pöydällä, koska en ole muka kerennyt lukea sitä yhtä ainoata juttua, jonka vuoksi lehti on tallessa. (Ja vuoden päästä ei ole hajuakaan, mistä ihmeestä olin lehdessä silloin kiinnostunut)

Joo, olipa hauskaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.