IRC-Galleria

kylänkävijä

kylänkävijä

on maallikko <3

..z...Z.Z..z....Torstai 17.04.2008 21:28

Armoton kevätväsymys! Tai mikä jumittaminen lieneekin..
Miksi kummassa sen piti tulla nyt kun ei ole juuri näkyvää syytä stressaamiseen? Aikataulu on sopivasti täysi, ei ole kiire tahi hommat kaatumassa päälle kuten keväällä yleensä. Siirsin jo hyvissä ajoin aiempien sitkeiden sairastelujen vuoksi laulututkinnon ensi syksylle. Nyt olisi siis mahdollisuus perehtyä moneen juttuun perin pohjin.
Mutta ei.
En ole tuntunut saavan paljon mitään aikaan muutamaan viikkoon. Ei sillä, etten haluaisi, en vain kykene. Vähän kuin olisi kädet sidottu, organisointikyky on varmaan vähintään miinuksen puolella. Olo on väsynyt ilman univelkaakin ja melko pienikin aivojumppa saa välillä keskittymiskyvyn ihmeen koville.
Nyt en kyllä jää enää miettimään olenko masentunut tahi muuten epätasapainossa ja potemaan aina vain huonompaa omaatuntoa. Moinen tuntuu vain pahentavan kokonaisolotilaa ja paisutttavan koko jutun elämän kokoiseksi. On todennäköisesti aika rasittaa itseään sen sijaan fyysisesti, liikunta kun jäi vähälle flunssakierteessä. Vaikka edelleenkin laiskottaa melkein liikaa, ei pysty enää järjissään olemaan paikoillaankaan. Siinä että alkaisi kohta projisoimaan levottomuutensa muihin ja lähettää joka puolelle 'haistakaa kaikki paska' -viestiä, ei ole senkään vertaa järjen hiventä.

Hassua miten ympäröivät ihmiset osaavat joskus niin hyvin pistää asiat oikeampiin mittasuhteisiin kuin ihminen itse. Huuhaata tai ei, paras diagnoosi tuli hulvattomalta turkulaiselta opiskelukaverilta ja opintolinjani epäviralliselta kotiastrologilta jota nimitän seuraavassa "s":ksi

's': Hei, mää tiiän kuule nyt mikä sul o (minun nimeni).
minä: Mitä?..*puoliksi häkeltynyt ja puoliksi epäuskoinen pälyily*
Kerro toki?

's': Etkö sookin skorpioni

minä: hmm..niin..?

's': Sää oot tieks pistäny ite ittees ja siit hämmennyksis

minä:................

's': Sul on nys semmottis, et sää pistät ittees tai sit muit ihmissi. Ja ainoo ja paras vaihtoehto ois et sää niinku nousissit sen koko sotku yläpuoll liitelee ja kattoo sit ihan uuest perspektiivist, siis ihan ikänku leijuu sen kaike pääl ja lopettaa sen ittes myrkyttämise. Tiäks..Siis lentoo vaa =)


Jep. Päätän kirjoituksen lentoon nousua valmistellessa -Siihen saakka o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.