IRC-Galleria

lärvi-

lärvi-

flegmaattinen spurgu.

Laura väkertääKeskiviikko 02.12.2009 00:19

Tarkotuksena on viime päivien aikana ollu keretä ompelemaa. Suunnitteilla mm. seuraavaa:
~ Kangaskassi
~ Sex Pistols -hupparin kavennus

Mutsi osti mulle viime kesänä Haniasta jossain katupainamossa painetun Pistolsien hupparin, se on aivan ihanan iso, mut hieman liian levee sivuilta, varsinkin kun levenee alaspäin. DIY made hakaneula kavennus on ollut käytössä kesästä mut se ryttää hupparin helman rumasti. Tänään en vielä päässyt kaventelemaan sitä, kun en jaksanu vaihtaa mustia lankoja koneeseen.
~ Nahkatakin vyön lenkin ompeleminen
Kertaalleen jo ommeltu, mut aina se repee toisesta päästä ja repsottaa tossa sivussa.
~ Kellohame
Tämä jo yli puoli vuotta ollut aikeina tehdä. Jahka joulun jälkeen saan rahaa ja mikäli vain löydän jotain kivaa kangasta niin surrautan tällaisen itselleni.

Nyt vähän siitä kangaskassista. Tajusin yks päivä että kangaskassille vois olla käyttöä. Kiertelin ensin kirppareita mutten löytänyt mitään mieleistä. Olisin halunnut löytää yksivärisen kassin johon olisi mahdollista painaa joku kuva. Sitten muistin että olin joskus ikuisuus sitten ostanut kirpparilta ohuen vintage t-paidan jonka kuviointi oli hauskan mustavalkoista ja muistutti sanomalehteä. Paita oli kuitenkin mulle iso ja joskus mun olisi pitänyt sekin kaventaa muttei sitten jostain syystä onnistunut. Nyt lumppu oli pyörinyt kaapissani ainakin yli vuoden ellei kaksi kunnes hoksasin sille järkevää käyttöä. Tässä tämän illan tuotos:

Itse olen aikas tyytyväinen, tietty nuo "hihnat" olisi voinut ommella eri paikkaan mutta mun mielestä se on aikas söpö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.