IRC-Galleria

laalaajau

laalaajau

Life is 10% what you make of it, and 90% how you take it.

h0h0Sunnuntai 31.01.2010 23:49

.Sunnuntai 31.01.2010 23:40

Kuinka vanhaksi arvioisit minut kuvieni puolesta?
Kopioi tämä omaan päiväkirjaasi ja katso kuinka vanhaksi sinua luullaan
Näe raiskaajan läpi
Tämä on tärkeää tietoa kaiken ikäisille naisille.
Joukkoa raiskaajia ja treffiraiskaajia haastateltiin vankilassa siitä, mitä he etsivät sopivalta mahdolliselta uhrilta. Tässä on kiinnostavia faktoja:
1) Ensimmäinen asia mitä miehet katsovat mahdollisesta uhrista on hiustyyli. He ovat todennäköisimmin sellaisten naisten perään, joilla on poninhäntä, letti tai muu hiustyyli josta voi helposti ottaa kiinni. He todennäköisemmin valitsevat pitkähiuksisen naisen. Lyhythiuksiset naiset eivät usein ole kohteita.
2) Toinen asia mitä miehet katsovat on pukeutuminen. He etsivät naisia joiden vaatteet ovat helposti riisuttavissa. Useat raiskaajista kantavat mukanaan saksia vaatteiden leikkaamiseksi.
3) He myös etsivät naisia jotka ovat puhelimessa, kaivamassa laukkuaan, tai tekemässä muita aktiviteettejä kävellessään, koska he ovat silloin varautumattomia ja heidät voidaan usein yllättää.
4) Miehet useiten hyökkäävät ja raiskaavat aikaisin aamulla, noin klo 5-8.30.
5) Useiten naisten kimppuun hyökätään parkkihallitiloissa, toisiksi useiten työpaikkojen parkkitiloissa ja huolto-asemilla ja kolmantena ovat julkiset vessat.
6) Miehet yrittävät usein siepata naisen ja viedä tämän turvallisempaan paikkaan jossa kiinnijäämisen riski on pieni.
7) Vain 2% sanoi kantavansa asetta mukanaan sillä raiskauksesta saa 3-5 vuoden tuomion mutta aseellinen raiskaus on 15-20 vuotta.
8) Jos aloitat minkäänlaisen tappelun, heidät saadaan nujerrettua, sillä kestää vain 1-2 minuuttia tajuta ettei sinun jahtaamisesi ole sen arvoista, koska se on ajanhaaskausta.
9) Nämä miehet sanoivat, etteivät hyökkäisi sateenvarjoa kantavan naisen kimppuun, koska sateenvarjo toimii itsepuolustusvälineenä.
Avaimet eivät hoida samaa työtä, koska sinun pitäisi mennä hyvin lähelle hyökkääjää käyttääksesi niitä aseena. Joten, ideana on vakuuttaa miehet siitä, ettet ole sen arvoinen.
10) Eräs mies opetti meille muuan suojautumiskeinon: Jos joku kävelee takanasi kadulla tai huoltoasemalla tai on kanssasi hississä tai portaikossa, katso heitä kasvoihin ja kysy kysymys, kuten paljonko kello on, tai jutustele pienesti: "Täällä on uskomattoman kylmä, ” ”On tulossa paha talvi." Nyt olet nähnyt heidän kasvonsa ja voit tunnistaa heidät poliisin näyttämistä kuvista tai kuvailla heitä. Menetät houkuttelevuutesi kohteena.
11) Jos joku lähestyy sinua, nosta kätesi eteen ja huuda STOP tai PYSY KAUKANA! Suurin osa raiskaajista joille tämä mies puhui, sanoi jättävänsä naisen rauhaan jos tämä huutaisi tai näyttäisi olevansa valmis taistelemaan vastaan. Edelleen, he etsivät HELPPOA uhria.
12) Jos kannat mukanasi pippurisumutetta (tämä haastattelija oli pippurisumutteen vakiokäyttäjä ja kantaa sitä mukanaan kaikkialle), huuda MINULLA ON PIPPURISUMUTETTA pitäen sitä esillä ja raiskaaja kaikkoaa.
13) Jos joku ottaa kiinni sinusta, et voi voittaa häntä voimalla, mutta voit olla fiksumpi. Jos sinusta otetaan kiinni takaa päin vyötärön kohdalta, nipistä hyökkääjää joko käden alta (kyynärpään ja kainalon välistä) TAI in the sisäreiden yläosasta HYVIN, HYVIN KOVAA. Yhdelle naiselle opiskeluryhmässä mies opetti tämän ja hän käytti käden alta nipistystä mieheen joka yritti treffiraiskata hänet ja nainen oli niin loukkaantunut että nipisti ihon läpi ja osui miehen muskelirihmoihin – mies tarvitsi tikkejä. Yritä nipistää itseäsi niihin kohtiin niin kovaa kuin pystyt – se sattuu.
14) Aloituslyönnin jälkeen, MENE AINA ‘miehisiin kohtiin’. Miehen ‘kohtiin’ lyöminen sattuu erittäin paljon. Uskoisi, että miehen satuttaminen lisäisi tämän vihaa ja hän haluaisi satuttaa sinua vielä enemmän, mutta haastatellut raiskaajat kertoivat haastattelijalle etsivänsä naista joka aiheuttaa mahdollisimman vähän ongelmia. Ala aiheuttaa ongelmia ja mies häipyy.
15) Kun mies tavoittelee sinua käsillään, ota hänen kahdesta lähimmästä sormestaan kiinni ja paina niitä taaksepäin painaen kättä samalla mahdollisimman paljon alaspäin. Esittelijä teki tämän minulle käyttämättä paljoakaan voimaa, ja päädyin polvilleni ja molemmat rystyseni rusahtivat kuuluvasti.
16) Tietysti unohtamatta meille jankutettuja varotoimia. Ole tietoinen sinua ympäröivistä ihmisistä, ota joku mukaasi jos mahdollista ja jos näet outoa käytöstä, älä jätä sitä huomiotta, kuuntele vaistojasi!!! Sillä hetkellä voit tuntea itsesi typeräksi, mutta ajattele, jos mies oikeasti tuottaisi ongelmia.
17) Tämä on opittu amerikkalaiselta turistiohjaajalta. Jos ryöstäjä pyytää lompakkoasi ja/tai laukkuasi, ÄLÄ ANNA SITÄ HÄNELLE. Heitä se itsestäsi poispäin… todennäköisemmin hän on kiinnostunut laukustasi/lompakostasi enemmän kuin sinusta, ja lähtee sen perään. JUOKSE KUIN HULLU TOISEEN SUUNTAAN!
18) Jos sinut koskaan heitetään auton takakonttiin, potkaise takavalot rikki, työnnä kätesi reiästä ja ala heiluttaa kuin hullu. Ajaja ei näe sinua, mutta muut kyllä. Tämä on pelastanut henkiä.
19) Naisilla on tapana shoppailun, syömisen, töiden yms. jälkeen mennä autoonsa, ja vain istua (tarkastaen kalenteriaan, tehdä listoja yms.) ÄLÄ TEE NIIN! “Saalistaja” on voinut tarkkailla sinua ja siinä on hänelle täydellinen tilaisuus hypätä etupenkille, osoittaa aseella päätäsi ja kertoa minne ajaa. HETI KUN TULET AUTOOSI, LUKITSE OVET JA LÄHDE.
20) Jos joku on autossasi aseen kanssa, ÄLÄ AJA POIS, toistan: ÄLÄ AJA POIS! Unohda ase ja käynnistä moottori, aja MITÄ TAHANSA PÄIN, törmäten autolla siihen. Ilmatyynysi pelastaa sinut. Jos henkilö on takapenkillä, hänelle käy pahemmin. Heti kun auto törmää, pakene ja juokse. Se on parempi kuin antaa löytää ruumiisi kaukaa.
21) Muutama huomio siitä kun nouset autoosi parkkihallissa tai parkkipaikalla:
A.) Ole varuillasi: katso etupenkin jalkatilaan, takapenkille, takapenkin jalkatilaan.
B.) Jos olet parkkeerannut autosi pakettiauton viereen, mene sisään eri puolelta. Suurin osa sarjamurhaajista vetää naisen autoonsa kun nainen yrittää pasta omaansa.
C.) Katso autoa joka on parkeerattu autosi molemmille puolille. Jos mies istuu lähimpänä autoasi, haluat ehkä kävellä takaisin ostoskeskukseen tai töihin ja pyytää vartijan/poliisin saattamaan sinut takaisin autollesi.
22) ON AINA PAREMPI KATSOA KUIN KATUA. (Ja parempi ylireagoida kuin kuolla.)
23) AINA mene hissillä mielummin kuin portaita. (Portaikot ovat kamalia paikkoja uhrin kannalta rikoksille. Varsinkin YÖLLÄ!)
24) Jos vaanijalla on ase etkä ole aseen määräysvallan alla, AINA JUOKSE! Henkilö osuu sinuun (juosten tähdäten) 4 luodilla 100:sta. Ja silloinkaan todennäköisesti se EI OSU tärkeään elimeen. JUOKSE, mieluiten siksak-kuviota!
25) Naisina yritämme olla sympaattisia: LOPETTAKAA! Saatat vain tulla raiskatuksi tai kuolla. Ted Bundy, sarjamurhaaja, oli hyvännäköinen, hyvin koulutettu mies joka AINA leikki varautumattomien naisten sympatialla. Hän käveli koiran kanssa, tai linkutti, ja kysyi aina apua ajoneuvonsa kanssa, ja löysi siten seuraavan uhrinsa.
26) Toinen turvallisuussääntö: Joku kertoi minulle juuri kuulleensa vauvan itkua rapustaan, ja soitti poliisit, koska oli myöhä ja se oli hänen mielestään outoa. Poliisi sanoi hänelle "Mitä ikinä teetkin, ÄLÄ AVAA OVEA!

:sSunnuntai 31.01.2010 21:34

8'<EI SAA PISSITTÄÄ!?

h0h0 mahotonta 8)Sunnuntai 31.01.2010 21:32

Kopioi tämä päiväkirjaasi minuutin sisällä, niin saat illalla ihanan tekstiviestin ♥

oliski mahollist 8<Sunnuntai 31.01.2010 02:48

Sinulla on minuutti aikaa lisätä tämä päiväkirjaasi.
ihastuksesi tunnustaa sinulle pitävänsä sinusta tämän
viikon sisällä, jos lisäät tämän päiväkirjaasi

tiiän ettette mua uskaltais halaa : DLauantai 30.01.2010 20:12

Voisitko halata minua ystävänpäivänä ? (:
- kun olet vastannut laita tämä sitten omaan blogiisi ,
ja katso ketä sinulle vastaa !

hehehPerjantai 29.01.2010 12:05

Koska näit tämän merkinnän, sinä saat perjantainan suudelman elämäsi rakkaudelta.
Ihastuksesi pyytää sinua ulos tai jotain muuta käy.
Perjantai tulee olemaan elämäsi paras päivä ;)
Kuitenkin, jos et kopioi tätä päiväkirjaasi 00:00 mennessä tänä iltana, sinulla tulee olemaan huono onni rakkaudessa koko loppuelämäsi!

murr..Torstai 28.01.2010 23:14

mulle riitti oikeest, kiitos ja hei