IRC-Galleria

larssonii

larssonii

on sergio ramosin tuleva vaimo.
Tiiättekö mitä? Mää muutan Espanjaan ja rupian Espanjan jalkapallomaajoukkueen manageriksi. Tai valmentajaki ois ihan jees. Mutta kyllä mulle ehkä kelpais jos pääsisin edes pelaajaksi.

Oikiasti oli meleko ikimuistoinen päivä. Aluksi ku menin oulussa junaan niin se oli melkeen ihan tyhjä. Kokkolassa mun eteen istu kaks poikaa, jotka oli menossa kans kattomaan peliä. Juttelin siinä niitten kanssa vähäsen ja sain siltä toiselta lainaan semmosta lehteä jossa oli jotain 15 sivua juttua illan pelistä:) Sitten mää luin sitä ja olin ihan fiiliksissä.
Noh, seinäjoella juna tuli ihan täyteen. Oikeesti sieltä tuli varmaan miljoona ihmistä ja suurinpiirtein kaikki ne jotka tuli mun vaunuun oli menossa kattomaan peliä. Sen junan kaikki istumapaikat oli täynnä ja jos ei ollu paikkalippua joutu istumaan tyyliin käytävällä. Eka vähän mietin että miks tää on näin täys mutta sitten tajusin että puolet on menossa kattomaan peliä ja puolet Musen keikkaa Helsingin jäähalille ku seki oli eilen :D Meijän vaunussa oli meleko kova tunnelma, jotku jätkät veti vaan jotain viinaa siellä ja selittii että pitää olla hyvä meininki pelissä:D Mää vaan kattoin niitä silleen että ei helevetti. :D Sitten jotku tytöt yritti opettaa jolleki toiselle tytölle mikä on paitsio. Että semmosia futisfaneja.

Me tultiin Veeran kämpille joskus kuudelta, syötiin, puettiin ja lähettiin joskus seittemältä kohti stadionia. Se bussi meni ihan älyhitaasti ja mää olin ihan paineissa ku luulin että myöhästyttäis pelistä. Mutta ihan hyvin me kuitenki kerettiin :D Siinä stadionin ulkopuolella oli hulluna jotain espanjalaisia faneja viimestelemässä lakanoita. Me käytiin ostamassa veeralle juomista ja mentiin katsomoon. Meillä oli ihan sairaan hyvät paikat! Oikiasti siitä näki ihan mielettömän hyvin. Suomen joukkue tuliki lämmitelemään melkeen heti ja kaikki rupes kiljumaan hulluna. Sitten espanja tuli vähän myöhemmin ja kaikki kiljuivat vieläkin enemmän:D Mää räpsin varmaan miljoona kuvaa ( ja kukaan ei varmaan arvaa että kenestä mulla on kuvia viis kertaa enemmän kun kaikista muista :D) mutta ne ei ollu kovin hyvin onnistuneita :s No sain mää onneksi Sergiosta yhen melko loistavan picturen :)

Ne alkuseremoniat alakoki melko pian. Me vaan naurettiin kuuluttajan ihan sairaan huonolle englannin lausumiselle :D Tiistain hesarissa ( Veeralle tulee hesari) oli tullu mukana semmonen lippu jossa on toisella puolella espanjan ja toisella puolella suomen lippu. Kaikki keillä oli ne liput nosti ne kansallislaulujen aikana ylös silleen että espanjan kansallislaulun aikana näky se espanjan puoli ja maamme-laulun aikana se suomen puoli. Se oli meleko siistiä:) Sitten joukkuekuvausten jälkeen alko vihdoin peli:)

Suomalaiset jalkapallon katsojat on oikeesti naurettavia verrattuna espanjalaisiin faneihin. Ei vitsi espanjalaiset oli niin huippuja! ;D Ois suomessaki semmosta hyppimistä ja laulammista nii ois paljon mielenkitosempaa peleissä. Nämä laulo suurinpiirtein koko pelin ajan semmosta olé espana laulua ja kaikki suomalaiset vaan istu paikallaan eikä sanonu mitään. Oli siellä tietty niitä suomalaisiaki fanaatikkoja mutta ei meijän katsomossa semmosia hirveesti näkyny :s

Sergio pelas koko pelin ajan oikeena pakkina ja se juoksi koko ekan puoliajan ihan siinä meidän eessä :P Sit toisella puoliajalla vaihto toiselle puolella :( Meidän takana istu muutama semmonen poika jotka koko ajan kehu Sergiota ja sano jossaki vaiheessa että " Ramos on ehkä yks maailman parhaista keskittäjistä." Hah, ne ymmärsi hyvien futareitten päälle ;D
Mutta anyway, espanjalainen jalkapallo on niin parasta! Se on niin helpon näköstä. Suomalaiset yrittää hampaat irvessä saada palloa pois kun espanjalaisest pistää hymyssä suin varmaan 30 syöttöä peräkkäin omille :D Osaisinpa minäkin.

Oli ihan hyvä peli mutta ois kyllä saanu tulla maaleja. Yks espanjalainen pääs lopussa yksin läpi ja veti tolppaan :s Siitä tuli veeran suosikkkipelaaja koska se oli niin "ressukka" :D Suomalaiset on nyt tosi ylpeitä ittestään ku ne pelas tasan jonku espanjan kaa joka on kymmenen kertaa kovempi maa ku ne, mutta kukaan ei varmaan muista että espanjalta puuttuki kaikki huippupelaajat. Mutta eipä nyt lannisteta suomalaisia:D

Pelin jälkeen meikä ois halunnu jäähä sinne hengaan että ois voinu bongailla pelaajia mutta Veeraa väsytti ihan tajuna ja sillä oli aikanen herätys niin sen piti päästä nukkumaan. Lähettiin siis oikeestaan melko heti. :s Mutta en mää varmaan sitten mistään kovin paljosta jääny paitsi ku semmosia juttuja kuulin ettein ne pelaajat siellä mitenkään suuremmin nimmareita jakanu. Ne meni suoraan baariin ;D

Joo mut, eilen oli aivan sairaan hauskaa. Niin hauskaa, että siihne vois palata takas iha millon vaan<3 Tänään ei ollutkaan sitten niin hauskaa mutta joka tapauksessa oon nyt kotona ja ennää yks päivä niin alkaa loma :P Kyllä mä nyt sen kestän:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.