IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.08.2006 21:32

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

ÄHHÄHHÄÄ, TÄÄLLÄ TAAS!!!Maanantai 17.07.2006 02:47

Joo siis joo, oon täällä taas. Oli ihan kivaa siellä missälie Wiinissä mutta on täällä silti kivempaa.. paitsi tahon takas ihanaan STEFFLsin tavarataloon. Se ei ollukkaa mikää tavallinen tavaratalo vaan merkkitavaratalo eli mikää (no jotku meikit ehkä) ei maksanu alle satasta... :p
Äiti on tyhmääää ku se ei suostunu ostaan Vuittonin laukkua >:D Äiti osti mulle Chanelin aurinkolasit makso vaan 200e :P Joo, nyt te aattelette että oon vaa hemmoteltu kakara jnejne mutta rakkaat lapsukaiset, niin se vaan menee, niin se vaan menee.

Ostin mää kyllä kaikkee muutaki kivvaa. Jeps.

Höö lähen huomenna :DPerjantai 23.06.2006 00:11

Lähen huomenna mun serkun ja äitin kanssa Turkuun ja sitten meen maanantaina sieltä Hankoon ja me mennään laivalla Saksaan johonki ja Sitte me ollaan viikko jossaki ja mennää Wienii :D Mää en ehkä käy täällä käyn jos siellä voi käydä netissä jossaki...

Kivaa kesää kaikille :D <3<3<3
Mä olin tänään Laura Vn eli VUOHEN heiluvassa huoneessa :D Me ässän kans laskettiin niin siellä oli ainakin55 asiaa jotka heilu vaikka niiden ei pitäis. Sen sänky ja pöytä ja kattoki heilu :D ME SYÖTIIN MUNKKEJA. NIISSÄ OLI LUUMUHILLOA.
- Vanhemmat »