IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

heii niiku supermään, tajuux?Torstai 16.08.2007 00:49

nice_guy sanoo:
MIKÄ ORIGINAALL
krista sanoo:
EI LIIAN VOIMAKASSS
nice_guy sanoo:
MINÄ OLEN ORIGINAALI
nice_guy sanoo:
ORIGINAL
nice_guy sanoo:
EN LIIAN VOIMAKAS
nice_guy sanoo:
REPEEN ITELLENI
krista sanoo:
MINÄ OLEN ORIKINAALI MUTTA EN OLE LIIAN VOIMAKAS
nice_guy sanoo:
OMG LOLZ
krista sanoo:
VOIMIA TUSKIN LÖYTYY OLEN OIKEASTAAN LOW
nice_guy sanoo:
MINULLA ON JUOMA VOIMA JUOMAAA!1111!
krista sanoo:
PENKISTÄ NOUSEE KILO
nice_guy sanoo:
MUKLKAPA NOUSI VIIS KYPROKSEL VÄHÄNKÖ OON POWERMAN!
krista sanoo:
MINÄ JUON VOIMA JUOMAA AINAAAAA JA MINULLA ON MYÖS PIZZAA JOSTA SAAN POWERIA
nice_guy sanoo:
GEHEHEEEEEE
krista sanoo:
OLEN VOIMISTELU SALIEN SANKARI
krista sanoo:
NEON VÄRISESSÄ URHEILUASUSSSA JA SITTEN NAURAN KUN NÄEN NEEKUN JA ANDYN YHTEISET KASVOKARVAT
nice_guy sanoo:
AI NIIKU GYMCLASS HEROAES?
nice_guy sanoo:
HEROES*
krista sanoo:
niin
krista sanoo:
NIIN*
krista sanoo:
MIKSI ÄLVI EI PUUHU
nice_guy sanoo:
ASDASDASD MÄÄPÄ SYÖN PITSAA!
krista sanoo:
ONKO SIINÄ POWER AINEITA

^vastaus, kyllä on. asd arvatkaa kuk a on nice_guy ^^^^"lol :ED

kakkaaaaaSunnuntai 20.05.2007 19:43

iih kohta alkaa kesäloma en jaksa oottaa hihi hauskaa, hauskaa,HAUSKAA tideossa mut paskat ku en tiiä et värjäiskö hiukset takas ruskeeks vai pitäskö vaaleena nii et kukaootki ja katot tätä nii pliss kerro kumpis oppii paremmi <:
Uujee lähen huomen Rukal <333 Hhihihiii nyt me mennää oikeesti Tellu Nightii hahaha vitu imurit X))) ps en oo mitenkää sekasin
Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.08.2006 21:32

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

ÄHHÄHHÄÄ, TÄÄLLÄ TAAS!!!Maanantai 17.07.2006 02:47

Joo siis joo, oon täällä taas. Oli ihan kivaa siellä missälie Wiinissä mutta on täällä silti kivempaa.. paitsi tahon takas ihanaan STEFFLsin tavarataloon. Se ei ollukkaa mikää tavallinen tavaratalo vaan merkkitavaratalo eli mikää (no jotku meikit ehkä) ei maksanu alle satasta... :p
Äiti on tyhmääää ku se ei suostunu ostaan Vuittonin laukkua >:D Äiti osti mulle Chanelin aurinkolasit makso vaan 200e :P Joo, nyt te aattelette että oon vaa hemmoteltu kakara jnejne mutta rakkaat lapsukaiset, niin se vaan menee, niin se vaan menee.

Ostin mää kyllä kaikkee muutaki kivvaa. Jeps.

Höö lähen huomenna :DPerjantai 23.06.2006 00:11

Lähen huomenna mun serkun ja äitin kanssa Turkuun ja sitten meen maanantaina sieltä Hankoon ja me mennään laivalla Saksaan johonki ja Sitte me ollaan viikko jossaki ja mennää Wienii :D Mää en ehkä käy täällä käyn jos siellä voi käydä netissä jossaki...

Kivaa kesää kaikille :D <3<3<3
Mä olin tänään Laura Vn eli VUOHEN heiluvassa huoneessa :D Me ässän kans laskettiin niin siellä oli ainakin55 asiaa jotka heilu vaikka niiden ei pitäis. Sen sänky ja pöytä ja kattoki heilu :D ME SYÖTIIN MUNKKEJA. NIISSÄ OLI LUUMUHILLOA.
- Vanhemmat »