IRC-Galleria

TähKeskiviikko 15.10.2008 09:27

Galtsus oli nyt aamul kuuden aikaan 8 146 040 kuvaa. Suurin osa niistä on vain lärväkuvia tai kaverikuvia. Maksimissaan 366 kuvaa äänestetään päivän kuvaksti (karkausvuonna on yksi päivä enemmän).

Nykyään mahdottoman moni käyttää "mun kuva"- mahdollisuutta mainostaakseen kuviaan jotta jengi äänestäisi otoksiaan etusivulle. Suhteessa kuitenkin harva kehtaa kuluttaa rahaa yhtä turhaan asiaan.

Sitten kun joku eläinkuva valitaan päivän kuvaks, syntyy kauhee kysely "oi miksi, oi miksi!" ja "kuka tätä nyt meni äänestää ja miksi?"

Kaikki ne "paska kuva"- kommentit ja muut ovat turhia. Päivän kuva on vain yks noteerattu kuva ja joka päivälle ei löydy ilmiömäistä otosta mahtavine muokkauksineen, hyvää vitsiä mielikuvituksineen tai hienoine sälineen, jotka muodostavat jonkun pelinkaltaisen.

Ihmiset eivät jaksa äänestää joka päivä ja etsiä niitä "ei-paskoja päivän kuvia", joten välilä parin äänen turvin valitaan joku "turha elukkakuva".

En ymmärrä mikä saa ihmiset jaksamaan käydä kommentoimassa kuvaa.. jos ei ole sanottavaa, niin mikä motivoi haukkumaan sitä tai vetämään vitsiä päivän pilalle menemisestä? (Tai mistä mä tiedän jos jonku päivä on oikeasti pilalla sen takia kun päivän kuvaksi valittiin kissa joka hyppäsi omistajansa yli..)

Jos ei kiinnosta, miksi välittää. Jos ei oo sanottavaa, miksi puhua. Jos ei miellytä, miksi ei vaikuta asiaan?

Edelleen.. joka päivälle ei vain voida saada huippuluokan fotoja. Ja vaikka saataisiinkin, niin yksittäinen kuva ei miellytä joka ikistä käyttäjää. Toisekseen, jos joka päivä olisi viiden tähden luokan snapshotteja, niin mielemme turtuisi siihen tasoon ja samat tyypit, jotka nykysin huutelee "paska kuva", ne alkaisivat haukkua niitä huippuotoksia hieman myöhemmin. He kaipaavat aina vain parempaa ja se huipputaso ei enää miellytä silmää.

Mikä siis eteen?

Tuskin alamme/alatte selaamaan entistä kiihkeämmin satunnaisia käyttäjä kuvineen jotta löydätte tarpeeksi hyviä otoksia, jota voisi arvostaa päivän kuvaksi asti. Ehkäpä nyt kuitenkin olisi se henkisen kasvun paikka. Jos ei miellytä, ei tarvi välittää. Jos et tykkää, älä mene huutelee mitä sylki suuhun tuo. Jos sanottavasi on vain "paska kuva" niin jätä sanomatta.

Ihmiset hyvät, kasvakaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.