IRC-Galleria

Nää vartijafirmat ***tanaTiistai 31.03.2009 23:11

Tänääki päivä... noh, huomen nauran tälle varmasti :)

Nytki hymyillyttää..

Ensin siis tämä ei-hauska osio, eli mitä aamul tapahtu. Menin siis kouluun ihan normisti.. 8-10 oppitunti.. siitä kotiin kaupan kautta ja sit kaverille soitto ja haettii risteilyliput Hesasta (se on mukavaa, se on herkkää) ja sit Espooseen palattuamme pelattii bilistä (joo, no vaik hävisin 6 peliä ja voitin vain yhden ni silti oli kivaa)..

Mut sit.. kävin lenkil, ihan ok (jopa hyvä fiilis sielt) mut sit.. tulin koneelle, datasin, menin suihkuun.. Ja samal ku laitoin suihkuhuoneen oven kii kuulin *PAM*, avasin sen oven ja katoin mitä tapahtu.. vitskanttiduulizi.. mun oman huoneen ovi meni KIINNI! Kännykät huoneessa.. mul oli pyyhe päällä ja avaimet housujen taskussa (ja housutki huoneess).. Ja ovi meni tietty LUKKOON!

Se vitutti.. siitä sit pyyhkeitä päälle ja kämppikseltä kännyä lainaan.. se kävi alakerrasta (asutaan ylimmäs) mulle jopa puhelinnumeron valmiiks (ku sil ei ennestää ollu). Sit siitä soittamaan.. sielt lähetettii vartija, eikä sanottu mitään et kauan kestää.. ois pitäny kysyy.

Siinä sitsanoin kämppiksille et päästäkää sisään jos se tulee sil välin ku oon suihkus.. Suihkuttelin, pesin hampaat.. eikä vartija täl välin ollu tullu. Musa soi mun huonees joten nojasin omaan oveen ku kuunnellen sitä mitä kuulin.. Onneks oli subbari pääl ni ainaki passo pumppas.

Meni hetki ja siirryin keittiöön.. meil ei oo siel kelloo (vielä) jote kysyin kämppikselt.. "Kohta on menny tunti siitä ku soitit".

Mun piti olla klo 19 OBM-tapahtumassa tos ihan lähellä ja kello oli 18.38.. jos vartija nyt ois tullu ovest ni osiin ehtiny pukea ja reippaasti kävellä paikan päälle ajoissa.. Hain koulun verkosta luokkatoverin (jonka pyysin mukaani kyseiseen tilaisuuteen) sähköpostin ja kaivoin siitä etu ja sukunimen ja etsin enirosta käsiini numeron joka kuuluu henkilölle jota etsin (sanoimpas monimutkaisesti). Kaveri meni siis yksin tilaisuuteen.

Ois luullu et ei enää pitkään kestäis ja et ois koht mukava lämmin fiilis mut ei.... ei.... olin pyyhe päällä ja odotin vielä 40 minuuttia! Sit soitin uudestaan kaverin kännykäl.. siel oli kuulemma kiirettä (eikö niiden ois pitäny kysymättä mainita siitä ja joku vuoronvaihto) ja uus varija tulis ennen kahdeksaa.. Menin keittiöön lukemaan lehtiä joita kämppis tilaa ja toista lehteä jonka näytekappale on osoitettu minulle.. Koht käppis tuo kännykän "tähän numeroonko sä äsken soitit".. siin oli se vartiointiliikkeen numero. Vastasin ja ne sano siel että "tiedoksi, että me emme ota maksua tästä kun olet noin joutunut odottamaan".. ja hyvä se, sillä muuten valittasin ja hakisin jotain korvausta.. Töissäkin sai odottamisesta mukavasti extra bonusta, ni miksei tästä saa. No ehkä mun pitäs hakee korvauksia mut ihan hyvä et myönsivät tämän ilmaiseksi.

Kello oli just vähän vaille 20 ku pääsin sisään huoneeseeni.. Nyt jo siis hymyilen, mut odottaminen ei ollut kivaa, ei ollenkaan. Huomenna tälle nauretaan isol porukal :P Ja se on varmaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.