IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Että tällästäMaanantai 08.05.2006 12:41

Noniiiin! Heräsin tässä kello 8.30! Söin aamupalan ja käytin meijän hurttaa ulkona! Se on tiibetin spanieli ja sen nimi on sisu!! Ja ikää sille on kertyny jo runsaat 11 vuotta! Se on ollu meillä niin kauan ku mä muistan!! Noniin eipäs sitten siirrytä aiheesta toiseen! Niin! Oli pakko tulla kattoon onko tullu kommentteja! IHan pakko muuten koulussa olis menny päin persettä jos kylmä hiki otsalla valuen ja kädet vapisten oisin aatellu niitä perkeleen kommentteja! No eipäs ollukkun vaan 1 kommentti! En enää muista keneltä :D Sitten laitoin musat soimaan! Panteraa! HEViiIIIiIII _/,,/

Viikoloppu meni ihan hyvin! hellettä oli ihan saatanasti ja mä en tiiä onko tää mun iho ruskettunut vai palanu :D Erin värinen se on kyllä verrattuna muihin paikkoihin :D Rantsussa oltiin paahtumassa ja mopoilla räppäiltiin niinku ennenki :D Vituttaa vaan mun vivacity ei kulje mihkää :D Oon aina se viimenen! Että vituttaa! Vielä mä näytän niille perkele!

Niin ja perjantaina oli kanssa disco loimulla! Voi vittu ! Mun mielestä se oli ihan perseestä! Porukka ei osaa tanssii yhtää! Mihin ne on sen menettäny! Ja siellä oli myös ihan helvetin kuuma, mutta onneks oli sellanen tuuletin niin ei ihan lämpöhalvausta tullu! Mutta meno oli niiiiin laimee että harkitsen meniskö enää ikinä dj:ks! vois olla vaan staffi! Mutta kyllä siinä vikana 40 minuutin aikana se meno oli ihan ''jees''! Mut ois voinu olla parempi!
Tän vuoden ekassa discossa oli just meininkii! Suurin osa staffeista hyviä kavereita, hyvä meno ja tällee! Mikäs siinä ku syö karkkii , juo vitusti colaa ja puhuu paskaa kavereitten kanssa! Perkele sais tuua kaljaa ois vielä parempi! :D

Niin ja näistä discojen hitaista! Kyllä itte muistan ku olin sellanen naistenmies ala-asteella ja ku ite pienenä kävin loimun discoissa hain aina ittelleni tanssiseuraa! Mut mikä nyt?!?!? Kukaan ei uskalla! Silloin tällöin pitää mikkiin huutaa vähän rohkasuja! Mut ei auta! Saatana onks kaikkai jotai homoja ja lesboja :D No ymmärtäähän se että ne on 4-6 luokkalaisia mutta kyllä nyt jotain seksuualista heräämistä pitäis olla :D:D No se on hyvä et staffit osaa (ja dj:T :D) tanssii nii pikkasen esimerkkiä pitää näyttää !!

että sellasta! Niin joo ja moikataa ku nähää hyvää päivän jatkoo !!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.