IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 09.05.2006 00:29

Np. Pantera - Proud to be loud!

Johan oli päivä! Oon muuten huomannu sen kun ekan kerran kuulin panteralta biisin domination enpä oo sen jälkee oikee muuta bändii kuunnellukkaa..! :D Ihan ihme! Niis jätkissä Oli asennetta! Kovat sanotukset ja tällee varsinki 80 luvun tuotoksissa! Ja suuri osa niistä joskus liittyy muhunki aika paljon :D Alkaa laulattaa ku kuuntelee :D Esim tää proud to be loud sopii muhun ku rasvattu! Niin ja monille todella monta kertaa sanonukki tän ja kaikkihan tän musta tietää jotka tuntee että mun mielestä se kasari musa on sitä parasta! Sanotaan että jos nainen synnyttää sieltä tuli vauva sähkökitara kädessä! Ja muilta naisilta tuliki lapsia bassot ja rumpukepit kädessä :D Sillon synty hevi ja rocki ja kaikki huiput bändit! Tuntuu että mikää nykyajan rock/hevi bändi ei osaa säveltää niin hyviä biisejä ku sillon! Mut poikkeuksiakin on ja rokissa tää The Darkness on onnistunut kyllä aika hyvin! Ja jos muista musatyyleistä puhutaan suomalainen soul captain bändi osaa jammailla aika hyvin! :D Että en mäkään mikään yhden musan mies ole!

Tänään sitten olikin vaan kolmen tunnin päivä koulussa! Koulu meniki sit ihan nopeesti! Koulusta himaan! Siinä koneella datailin ja musaa kuuntelin! Kolmen jälkeen menin krisselle! Siellä oli myös Jan! Oltiin koulussa sovittu että vedetään tukka kokonaan pois! Noh... päätettiinki leikata mulle irokeesi! Ja onhan tää mulla edelleenki päässä! En tiiä kauan tätä aijon oikeen vielä pitää mutta ihan siisti ehkä hieman homohtava :D Muitten ihmisten reaktiot olikin sitten vähän toisista poikkeavia! Jotkut sano ammut ittes, leikkaa tukkas tai et ihan vitun jees! No kyllähä niitä positiivisia kommentteja tuli vähän enemmän tai sitten vaan halus olla ystävällisiä! Mut ihan sama mulle kunhan ite oot tyytyväinen! Kuunnelkaa proud to be loud ;) Se vaan on perseestä tän tukan kanssa että näyttää aika juntilta jos ei pidä aineilla pystyssä ja se tässä mättää ku mopolla kuljeskelen ja ku gypäräähän sitä pitää käyttää menee vähän kampaus sekasin! Ja ku pyörällä en jaksa ees mennä :D Ellei sitten tule mikää toinen syy...

Että ei muutan kuin hyvät illan jatkot!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.