IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rakas päiväkirjaPerjantai 12.05.2006 17:57

olin tänään koulussa. reppuni oli erittäin painava, ja se ei ollut ollenkaan mukavaa. Uskonnon tunnilla jouduin hakemaan kotoa muistiinpanot tai semmoisen oudon paperin missä oli juttuja jehovista ja mormoneista. se oli tyhmää. sitten oli ranskan tunti. sekin oli tyhmää. mutta kuulin että saan ranskasta 8 todistukseen, se ei ole tyhmää.eikä se, että pääsimme jopa 15min aikasin pois. ja ranskan kokeesta vetäsin 7, oon vaan paras siinä aineessa.
tänään lähdemme jonnekin mökille illaksi koko prihojen b-1 joukkueen (+tuula) voimin. käymme pienessä saunassa ja uimassa ainakin minä. sitten syömme julian sämpylöitä ja jennin mokkapaloja ja jotain muuta hyvää. luulen että on hauska ilta tulossa.
pitäisi keksiä ostaa jotain kivaa äitille äitienpäivälahjaks. vaikka tietysti äiti on töissä sunnuntaina, mutta kuitenkin.
enää kaksi viikkoa tuota paskaa koulua, niiden viikkojen välissä luokkaretki. sielläkin on varmasti ihan mukavaa. lähdemme siis helsinkiin 3 päiväksi, joista tiistain olemme tallinnassa.
kaakaoni jota tässä juon loppuu aivan pian. menen tekemään lisää.
haluiaisin jonneki tosi lämpöiseen paikkaan lähteä. tai tänne kuusimetsien keskelle meille vois tulla lämmintä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.