IRC-Galleria

the veronicas - 4everLauantai 02.09.2006 18:34

tjänare!
täällä nyt ollaan siis. gotlannin kirjastossa nörtteilemässä mutta ens vkolla saa koneen kotiinki ku toffe tulee maanantaina tänne. jes :) on joku jonka kanssa puhua suomea :)

alku oli varmaan elämäni hirveintä aikaa. en mä tienny että vois olla niin kauheeta. itku kurkussa ja meinas vaa purskahdella koko aja itkuu. ekat päiväthä meni siel uppsalas turnaukses, ei siellä niin kerenny ajattelemaa koko aja. aina välil iski sellane :( olo ku ei voinu riehuu ja olla niinku aina koton suomes. ja sit ku tultii takas ni sit oli iha tuskasta. koko aja vaa mietti et millo pääsee takas suomee. tiiän et eka kuukaus on se rankin. ja huomaa eron jo kyl nyt.

siis helpottanu on. ei oo enää koko aja sellasta että meinaa itkeä vaan :) alkaa päästä jengiin mukaa, voi alkaa olemaa oma hölmö ittensä. työt alko perjantaina joten arkiki alkaa tässä. aina töitä päivät ja sit illat reenejä ni ei siin ees kerkee ajatella :D nyt on vapaavkonloppu, jotai tänää illalla tehää mut et tiedä mitä. ens vkon kaks harkkapeliä ja sit seuraavan vkonloppuna alkaa kausi ja sit tää onki elämistä tälle lajille varmaa.

duuni vähä pelottaa, hito haastavaa se on, ei pelkästää jo kielen takia mut en mä ymmärrä esim. eläkkeistä mitää :D tosi mukava ilmapiiri siel o et kuha vaa opin vähä ni kai se siitä sitte. koulutusta nyt pari viikkoa. ja on hienoa olla työpaikan alikoulutetuin työntekijä! :)

kieleen oon tottunu jo, kiva puhua ruotsia. kieliopillisesti oma kieli ei oo parantunu tippakaa, vähä jotain uusia sanoja oon oppinu. kuha sais jonku kivan aksentin kotiin tuotavaksi :)

mut tästä tää. ihaninta on et on päässy sen painajaisitkuikäväkokoaja-yli ainaki hetkeks. varmasti tulee takas se fiilis aina ku on vaikeeta, ku pelit ei suju ja tuntuu yksinäiseltä, eihä tää kuitenkaa sama oo ku koti suomes. mut uskon et täst voi oikeesti tulla sellane vuos ku oon kuvitellu ja unelmoinu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.