IRC-Galleria

jotain uuttaPerjantai 16.12.2005 07:53

Olin rakastunut ja se muutti minua. Pystyin näkemään sydämeeni ilman kyynisyyden syövän limaista verhoa. Hah! Luulin jopa, että voisin jäädä niin, mutta en ole lottovoittajatyyppiä :(

Ainakin uskoa ihmisiin minulla on nyt enemmän ja sen takia myös itseeni. Kääntöpuolena nyt mulla voi olla myös entistä enemmän toivoa ja odotuksia, joista mun pitää päästä eroon tällä henkilökohtaisella elämän questillani. Ainakin odotuksista, odotukset ovat harhaa. Pitäisi harjoitella sitä zazenia enemmän.

Olen paljastanut merkillisen mysteerin. Netissä oli joskus Tokyo Breakfast -niminen aivan hulvaton sketsipätkä, joka on nyt kuitenkin kadonnut kuin Godzillan nielaisemana. Olen etsinyt Googlesta tuntikausia, ennen kuin löysin toimivan linkin. Pitää laittaa se tiedosto jakoon jonnekin.

Tänään on fonologian ja morfologian harjoituskurssin tentti. En oo nukkunut kunnolla, vaikka illalla väsyttikin ihan sikana. Mut sit jossain vaiheessa iltaa ei enää väsyttänyt, en saanut kunnolla unta ja nousin ylös n. 5:ltä. Ehkä onnistun vielä kiskaisemaan lyhyet nokoset ennen kuin pitää mennä siihen tenttiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.