IRC-Galleria

Lompakko = 1/2 elämääTorstai 06.04.2006 23:54

Voi rakas vanha lompakkoni!!! Lupaan, etten ikinä jätä sua mihinkään yksin toistamiseen, rakas kultani!!!

Löysin tänään lompakkoni, jonka kadotin eilen. Tämä pelkästään pelastaa päiväni. Ei että siinä olisi hirveästi pelastettavaa, ihan kiva päivä, mutta kun näin rakkaan lompakkoni siellä, mihin olin sen eilen jättänyt (koulussa kopiokoneen luo), halusin hypätä ilmaan ja huutaa "JEEEEEEEEAAA! ATTATATATATAAAAAAAAA!"

Siis lompakossa on avaimet mun KAIKKIIN oikeisiin ja jopa potentiaalisiin rahoihin luottojen muodossa! Sitten siinä on opiskelijakortti, jota ilman en voi syödä koulun ruokalassa, kirjoittaa opiskelijanumeroani tentteihin (en muista ulkoa semmosia), ostaa puolikashintaisia opiskelijalippuja yms. Sitten on työpaikan kulkukortti, vakuutuskortteja... Kalenteri, käyntikortteja, harvinainen eurokolikko (1kpl).

Tällaista tällä kertaa. Mitä muuta olen viime aikoina saanut aikaan? Eipä kai mitään erityistä, mutta aika hyvin saanut elämää hanskaan kaikin puolin lomanjälkeisen lipsumisen jälkeen. Tuhat rautaa tulessa, mutta ei hätää. Olen jopa alkanut uudestaan joka-aamuisen zen-medition. Mun mielestä se vaikuttaa tosi positiivisesti ja konkreettisesti, niin kuin olen todennut myös viimeksi sitä harrastaessani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.